joi, octombrie 6, 2022

Anca Serea este cunoscută în mediul online ca mama eroină, o prezență extrem de pozitivă cu o căsnicie frumoasă alături de Adi Sînă. Însă nu multă lume știe prin ce tragedie a trecut frumoasa mămică și cât de greu și-a deschis inima să poată iubi din nou.

Anca Serea devastată după ce primul soț i-a murit în brațe

Deși afișează un optimis molipsitor, Anca Serea ascunde un trecut tragic. Primul soț a fost diagnosticat cu o boală necruțătoare și a pierdut lupta cu viața la scurt timp de la căsătorie.

Te-ar mai interesa: Gust amar în gură: ce boli poate semnala?...

Anca Serea a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, iar relația lor a fost una deosebită. Vedeta a mărturisit în nenumărate rânduri că s-a îndrăgostit imediat de fostul ei soț, care o răsfăța mereu. Cei doi au devenit părinții a doi copii frumoși, David și Sarah.

Nimic nu avea să prevestească tragedia din viața lor. După mai multe analize, s-a descoperit că Filip Poplingher suferea de leucemie, urmând o perioadă extrem de grea pentru Anca Serea și partenerul ei de viață.

Vedeta a găsit puterea să vorbească despre primul ei soț acum câțiva ani, pe când concura la ”Uite cine dansează”: „Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu”.

Te-ar mai interesa: 4 tipuri de medicamente care atacă ficatul...

Tot vedeta TV a fost cea care a povestit că boala nemiloasă n-a dat semne concrete înainte și nici nu s-a arătat la analize: ”Trei ani ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care n-au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul nopții, nimic altceva”.

Te-ar mai interesa: Trauma care a marcat-o pe Camilla. Și-a privit mam...

Din nefericire, în ciuda faptului că Filip a urmat tratament de specialitate în America și India, acesta a pierdut lupta cu leucemia în 2010, lăsând în urmă o văduvă îndurerată și doi copii minori.

În prezent, frumoasa vedetă are o căsnicie frumoasă alături de Adrian Sînă, care a reușit să îi cucerească inima într-o perioadă extrem de grea pentru aceasta. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton

Te-ar mai interesa: Medicii avertizează: Sedentarismul UCIDE...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private