Sari la conținut

Anchetă de proporții! Femeie internată la spitalul din Reghin, cu ambele braţe rupte după internare

Sursă foto: Wow Biz

Din cuprinsul articolului

Poliţiştii din Mureş au deschis o anchetă după ce o femeie a reclamat că mama sa, internată la spitalul din Reghin, are oasele ambelor braţe rupte. Aceasta are 77 de ani şi fusese adusă la spital cu tuse şi durere de cap. Nu se cunosc deocamdată împrejurările în care s-au produs fracturile femeii. Oamenii legii fac acum cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

„La data de 30 decembrie 2023, Poliţia municipiului Reghin a fost sesizată de către o femeie de 53 de ani, cu privire la faptul că mama sa, o femeie în etate din localitatea Suseni, ar fi fost internată la o unitate medicală din Reghin, ulterior suferind fracturi la ambele braţe în împrejurări necunoscute.

Conform sesizării, femeia, în vârstă de 77 de ani, ar fi fost internată în unitatea spitalicească la data de 21 decembrie 2023, iar ulterior, în urma unei radiografii, s-ar fi stabilit că ambele braţe i-ar fi fracturate”, au anunţat, vineri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Surse judiciare au precizat pentru News.ro că rudele bătrânei au mers la spital în vizită la aceasta şi au observat că pe braţele femeii sunt echimoze. În acest context, familia a solicitat reprezentanţilor spitalului radiografii care au arătat că este vorba despre fracturi, rudele susţinând că femeia avea braţele nefracturate la momentul internării în unitatea sanitară.

Nu se cunosc, deocamdată, împrejurările în care femeia internată în spital a ajuns să aibă ambele braţe fracturate.

Poliţia judeţeană Mureş precizează că „pentru verificarea aspectelor semnalate şi stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, iar cercetările în acest caz continuă.

Femeie in varsta
Sursa foto: pixabay.com

Reacția conducerii Spitalului Reghin

Conducerea Spitalului Reghin spune că medicii i-au pus pacientei diagnostic de infecție a căilor respiratorii la diferență de două zile, dar pentru că a avut două episoade de criză s-a solicitat transferul la UPU Târgu Mureș pentru investigații neurologice.

Pe 23 decembrie pacienta a fost adusă la spitalul din Reghin de un echipaj al serviciului de ambulanță.

Prezenta stare generală alterată sever, dureri la nivelul ambelor brațe, gradul de durere neputând fi stabilit din cauza lipsei de cooperare a pacientei.

Fracturile la brațe au fost identificate pe 28 decembrie, prin investigație radiologică.

A ajuns la compartimentul Ortopedie-Traumatologie, unde a fost îngrijită până pe 4 ianuarie, când a fost transferată pentru operație la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, potrivit RADOR.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel