miercuri, februarie 8, 2023

Anchetă federală. Vicepreședintele Parlamentului federal german a cerut autopsia celor care au murit la scurt timp după ce s-au vaccinat împotriva virusului ucigaș.

Anchetă federală. Se cere autopsia celor care au murit după ce s-au vaccinat pentru Covid

Vicepreședintele Bundestag-ului, adică al Parlamentului federal german, Wolfgang Kubicki, cere o autopsie pentru cei care au murit la scurt timp după ce au primit vaccinul împotriva Covid!

Este pentru prima dată când un politician federal solicită o astfel de anchetă, deoarece consideră că este necesar ca orice deces inexplicabil survenit în termen de 14 zile de la vaccinarea cu Covid să fie înregistrat automat ca un caz suspect la Institutul Paul Ehrlich (PEI).

Te-ar mai interesa: Un medicament luat frecvent de oameni ar putea cre...

În Germania există un val de îngrijorare intensă că morțile subite au o cauză specifică, iar acum au fost atât de multe încât cauza nu poate fi ignorată, care este cel mai probabil vaccinarea împotriva Covid-19.

Legătura între vaccinare, miocardită și deces

Politicianul spune că investigarea unei „legături între vaccinare, miocardită și deces este imperativă”.

În acest sens, Kubicki s-a referit la un studiu publicat recent de Peter Schirmacher, patolog șef la Spitalul Universitar din Heidelberg.

Schirmacher și echipa sa susțin că au descoperit că la 30% dintre persoanele pe care le-au testat și care au murit la scurt timp după ce au fost vaccinate împotriva Covidiei, vaccinul a fost cauza probabilă a decesului!

Te-ar mai interesa: ȘOC DE PROPORȚII ÎN PRO TV! Jurnalist celebru anch...

„Vorbim despre un număr relativ mare care necesită o abordare sistematică a acestei probleme ,” a declarat Kubicki.

Potrivit politicianului FDP, autoritățile sanitare ar trebui să efectueze „în mod regulat” autopsii la toate persoanele care au murit în termen de două săptămâni de la vaccinare: „Acest lucru este logic și pentru că aprobarea condiționată a acestor vaccinuri s-a făcut sub o presiune enormă a timpului”. .

Te-ar mai interesa: Condimentul anti-cancer care ajută la eliminarea g...

Tino Sorge (CDU), purtătorul de cuvânt al fracțiunii pentru politica de sănătate în Bundestag, consideră că „La doi ani de la prima vaccinare cu Covid, este timpul pentru o abordare mai deschisă a efectelor secundare și a daunelor provocate de vaccinare” .

Studiul lui Schirmacher este, de asemenea, îngrijorător, explică Sorge, „pentru că arată cât de puțin știm despre riscurile vaccinurilor chiar și după doi ani”, potrivit Pro News.

Te-ar mai interesa: Băutura care ajută la reducerea riscului de forma...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private