Sari la conținut

Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme. Vedeta a spus care a fost motivul acestei schimbări

andreea marin
sursa foto: antena 3
slabit andreea marin

Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme. Vedeta a spus care a fost motivul acestei schimbări: „Dacă tot am trecut prin acest proces, am înțeles ce este bine, ce nu este bine, ce îmi place, ce mi se potrivește și ce nu! Încerc să respect aceste principii”

Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV, a slăbit mult în ultima perioadă. Lucru observat rapid, având în vedere că a slăbit 20 de kilograme.

Vedeta a spus care a fost motivul din spatele acestei schimbări nu a fost legat doar de aspectul estetic. Vedeta a povestit recent că această schimbare a fost determinată de unele probleme de sănătate cu care s-a confruntat.

Intr-un interviu pentru Ego, vedeta a mărturisit că nu putea să respire bine și se confrunta cu atacuri de panică și alte complicații. În prezent, aceasta a ajuns la greutatea pe care o avea în liceu și vrea să se oprească aici. Mai mult, ea a dezvăluit că acum mănâncă ce își dorește, însă are un stil de viață sănătos.

Andreea Marin: Orice kilogram în plus creează probleme de sănătate

Andreea marin
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

„Nici gând, eu nu sunt atât de ușor influențabilă!”, a spus Andreea Marin când a fost întrebată dacă a slăbit din cauza comentariilor negative.

”Eu nu am slăbit de dragul siluetei, ci pentru o problemă de sănătate pe care am avut-o. E cu totul altceva! Am ajuns la medic, medicul mi-a spus că acesta este corpul meu, duce până într-un punct și de acolo orice kilogram în plus creează probleme de sănătate.

Nu puteam respira bine, aveam o anxietate care venea din acest lucru, atacuri de panică și alte complicații! Lucrurile nu țin de aspectul fizic, ci pur și simplu de probleme care sunt mult mai serioase! L-am ascultat pe medic și așa am și cunoscut-o, ulterior, pe Carmen și am ajuns pe mâinile ei! La nimic! (n.r. mânâncă orice) Am renunțat un timp doar, până am slăbit!

„Eu am pierdut deja 20 de kilograme și nu am de gând să mai continui! Am acum greutatea din liceu și mi se pare nesănătos să merg mai departe. Am oprit procesul de slăbire și am învățat niște reguli bune! Cu această ocazie, îmi propun să păstrez pentru tot restul vieții mele un stil de viață sănătos!

Dacă tot am trecut prin acest proces, am înțeles ce este bine, ce nu este bine, ce îmi place, ce mi se potrivește și ce nu! Încerc să respect aceste principii”, a povestit Andreea Marin.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel