marți, noiembrie 30, 2021

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a fost văzută din nou tremurând miercuri în timpul unei ceremonii, al treilea incident de acest fel într-o lună, stârnind întrebări despre starea sa de sănătate, relatează

Te-ar mai interesa: Simptomele neobișnuite ale infecției cu varianta O...

AFP şi Reuters, citate de Agerpres.

Acest nou episod s-a produs aproape de prânz în timpul unei ceremonii oficiale la sediul cancelariei, unde ea îl primea pe premierul finlandez Antti Rine.

Angela Merkel era în picioare alături de omologul său finlandez ascultând imnurile naţionale ale celor două ţări când a început să tremure.

Ulterior, șefa guvernului federal german a dat însă asigurări că se simte „foarte bine”. „Mă simt foarte bine. Lumea nu trebuie să îşi facă griji”, a spus Merkel într-o conferinţă de presă.

Totuşi, tremuratul său a fost mai puţin intens decât prima dată, la

Te-ar mai interesa: Omicron, pe cale să provoace o nouă pandemie?! Med...

18 iunie, într-un prim incident în prezenţa preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, pe care ea l-a pus pe seama unei deshidratări legate de căldura puternică de la acel moment de la Berlin.

Şefa conservatoare a guvernului federal, care va împlini 65 de ani în câteva zile, a fost surprinsă tremurând şi la 27 iunie în timpul ceremoniei oficiale de preluare a funcţiei de către noul ministru de Justiţie la Berlin, însă până acum a dat asigurări că nu are probleme de sănătate.

Un purtător de cuvânt al guvernului german a spus că discuţia lui Merkel cu Rinne de miercuri a continuat aşa cum

Te-ar mai interesa: 39 de români vor ajunge în România mâine, din Afri...

era plănuit.

Sursă video și foto: Captura THE SUN

Te-ar mai interesa: Sfântul Andrei, tradiții, obiceiuri și supersitiți...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri