Sari la conținut

Angelina Jolie şi-a făcut prima apariţie publică după operaţia de dublă mastectomie

U.S. actress Angelina Jolie arrives with her partner U.S. actor Brad Pitt (R) for the world premiere of his film "World War Z" in London June 2, 2013. REUTERS/Neil Hall (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT)

Actriţa americană Angelina Jolie şi-a făcut prima apariţie în public după operaţia de dublă mastectomie la care a fost supusă luna trecută, ea venind duminică la Londra să asiste la premiera ultimei pelicule a partenerului ei Brad Pitt, „World War Z”, relatează agenţia Reuters.

„Sunt foarte, foarte recunoscătoare pentru tot sprijinul… şi m-am bucurat foarte mult să văd cât de mult a început să se discute de atunci despre sănătatea femeilor şi acest lucru înseamnă foarte mult pentru mine”, a spus actriţa, îmbrăcată într-o rochie neagră lungă şi cu spatele dezgolit, la sosirea la cinematograful din Leicester Square.

În anul 2007, Marcheline Bertrand, mama Angelinei, a murit de cancer la sân la vârsta de 56 de ani. Avertizată că are 87% şanse să dezvolte şi ea aceeaşi boală, actriţa a decis să apeleze în scop preventiv la operaţia de dublă mastectomie, lucru pe care l-a anunţat într-un lung mesaj publicat în New York Times pentru a sensibiliza femeile.

Săptămâna trecută, şi mătuşa ei a decedat din cauza unui cancer mamar. Înmormântarea a fost duminică, dar Angelina a ales să nu fie prezentă pentru a participa la evenimentul de la Londra.

CITIŢI PE ACEEAŞI TEMĂ:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel