marți, octombrie 27, 2020

Actriţa americană Angelina Jolie şi-a făcut prima apariţie în public după operaţia de dublă mastectomie la care a fost supusă luna trecută, ea venind duminică la Londra să asiste la premiera ultimei pelicule a partenerului ei Brad Pitt, “World War Z”, relatează agenţia Reuters.

“Sunt foarte, foarte recunoscătoare pentru tot sprijinul… şi m-am bucurat foarte mult să văd cât de mult a început să se discute de atunci despre sănătatea femeilor şi acest lucru înseamnă foarte mult pentru mine”, a spus actriţa, îmbrăcată într-o rochie neagră lungă şi cu spatele dezgolit, la sosirea la cinematograful din Leicester Square.

Citește și:

În anul 2007, Marcheline Bertrand, mama Angelinei, a murit de cancer la sân la vârsta de 56 de ani. Avertizată că are 87% şanse să dezvolte şi ea aceeaşi boală, actriţa a decis să apeleze în scop preventiv la operaţia de dublă mastectomie, lucru pe care l-a anunţat într-un lung mesaj publicat în New York Times pentru a sensibiliza femeile.

Săptămâna trecută, şi mătuşa ei a decedat din cauza unui cancer mamar. Înmormântarea a fost duminică, dar Angelina a ales să nu fie prezentă pentru a participa la evenimentul de la Londra.

Citește și:

CITIŢI PE ACEEAŞI TEMĂ:

Parteneri--