Sari la conținut

Trucurile Angelinei Jolie pentru un abdomen plat. Uite ce dietă ține actrița

Angelina Jolie
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
De ce a ales Angelina Jolie să-și taie sânii

Trucurile Angelinei Jolie pentru un abdomen plat.  Angelina Jolie, care a participat la Premiile Tony împreună cu fiica ei Vivienne, este cunoscută pentru rolurile sale eroice, pentru care se antrenează extrem de mult pentru fiecare rol.

Actrița are un corp de invidiat tonifiat și sănătos, indiferent dacă filmează sau nu. Și toate acestea pentru că există anumite secrete, scrie CelebWell.

Secretele Angelinei Jolie pentru un trup perfect

Dieta vedetei conțină 70% proteine ​​și 30% carbohidrați, plus aerobic, astfel încât să poată crește mușchi fără a pierde în greutate.

Ea mănâncă de patru sau cinci ori pe zi. Apoi, când ajunge la un nivel bun al corpului care-i place, lucrurile se schimbă la 60%/40% în favoarea carbohidraților.

Fără junk food, fără calorii goale și alcool doar în weekend.

Vrei o siluetă ca Angelina Jolie, mănâncă la fel ca ea

Angelina Jolie
Sursă foto: arhivă Doctorul ZIlei

În timpul filmării The Tourist, Jolie a mâncat un amestec de semințe și nuci, precum și legume precum conopida. Deși nucile conțin o mulțime de grăsimi, este în mare parte grăsimi sănătoase nesaturate, spune British Heart Foundation.

„Conțin proteine, vitamine B, vitamina E și minerale, inclusiv fier, potasiu, seleniu, magneziu, zinc și cupru”, scriu ei.

Jolie și familia ei se bucură și de gustări cu insecte bogate în proteine. Sunt obișnuiți să mănânce scorpioni, tarantulele și gândacii. Toți pot mânca o pungă de greieri ca și cum ar fi un pachet de chipsuri.

Angelina Jolie acceptă ceea ce ea numește imperfecțiunile ei ca parte a procesului de îmbătrânire.

„Mă uit în oglindă și văd că semăn cu mama mea și mă încălzește”, spune ea. – Văd și că îmbătrânesc și îmi place pentru că înseamnă că sunt în viață – trăiesc și îmbătrânesc. Nu-mi place când apare o pată maro pe piele.

Îmi văd defectele. Dar ceea ce îmi place nu are nimic de-a face cu structura corpului meu sau cu aspectul meu. Mai degrabă, mă văd ca fiind familia mea. Arăt de vârsta mea”, a declarat vedeta.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel