sâmbătă, aprilie 1, 2023

Atât antibioticele, cât și antiviralele sunt tratamente folosite în vindecarea organismului care a fost infectat în prealabil cu anumiți agenți patogeni. Diferența dintre antibiotic și antiviral este reprezentată de acțiunea asupra acestor agenți. Antibioticele elimină microbii, în timp ce antiviralele inhibă dezvoltarea și răspândirea virusurilor și agenților patogeni în organism. Cu toate că există o multitudine de tratamente farmaceutice, poți opta pentru un antibiotic și antiviral natural, preparat în confortul propriei locuințe.

Infecțiile virale se tratează mult mai greu, față de infecțiile bacteriene. Cu toate acestea, folosind remediile potrivite și având o imunitate puternică poți reduce perioada de recuperare. Există în comerț o multitudine de produse farmaceutice la dispoziție, însă dacă vrei să optezi pentru un tratament 100% natural, acest antibiotic și antiviral natural poate fi potrivit pentru tine.

Te-ar mai interesa: Drojdia roşie, un elixir pentru inimă, antidotul c...

Ingredientele folosite au proprietăți atât antivirale, cât și antibacteriene. Iată cum poți prepara acest tratament în confortul propriei locuințe, urmând pașii indicați de Dan Bițuică, iubitor de natură, pe propriul blog.

Specialiștii au descoperit că turmericul prezintă proprietăți antivirale, stimulând eliminarea anumitor agenți patogeni din organism, în cazul infectării. Curcumina este substanța responsabilă pentru acest efect, de fapt, și se regăsește în turmeric.

Mierea, spre deosebire de turmeric, are proprietăți antibacteriene. Antibioticele funcționează pe același principiu, eliminând bacteriile care cauzează infecția în organism.

Te-ar mai interesa: Nu o să mai tușești deloc! Pisează o banană și mai...

Care este rețeta antibioticului și antiviralului natural și cum îl poți prepara?

Ingrediente:

„- 1 lingură de turmeric

– 100 gr. de miere

– 1 linguriţă de coajă rasă de lămâie, pe care înainte să o răzuim, o vom splăla cu apă cu bicarbonat.

– 2 linguriţe de oţet de mere

– un vârf de cuţit de piper negru măcinat.

Amestecăm până obţinem o pastă omogenă. Vom păstra la frigider acest amestec, nu mai mult de 30 de zile. Se vor administra, dimineaţa pe stomacul gol, 2 linguri, 2 zile consecutiv.

Te-ar mai interesa: Simptome care arata că eşti intoxicat cu mucegai. ...

Vei ţine departe de tine răceala, va ameliora oboseala, va dispărea lipsa de concentrare, va întări sistemul imunitar şi va ţine la distanţă bolile infecţioase, viroze, răceli, gripe”, recomandă Dan Bițuică, potrivit postării.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private