Sari la conținut

Antibioticul natural ce combate orice tip de infecție. Cum îl prepari acasă?

De la descoperirea lor, antibioticele au salvat sute de mii de vieți. Acestea sunt folosite pentru a distruge agenții patogeni care atacă organismul. În zilele noastre, antibioticele încă sunt cele mai eficiente în combaterea infecțiilor cauzate agenții dăunători. Cu toate acestea, pot avea multe contraindicații și pot provoca efecte adverse periculoase. Antibioticul natural poate fi o alternativă potrivită pentru a ajuta organismul să lupte împotriva agenților infecțioși. Cum îl prepari acasă?

Antibioticele tradiționale pot provoca efecte adverse dacă sunt utilizate în mod frecvent, sau își pot pierde din eficacitate. Din acest motiv, mult epersoane apelează la o soluție alternativă pentru a trata infecțiile. Cum prepari antibioticul natural și ce beneficii au ingredientele folosite asupra organismului, potrivit Doza de sănătate

Pentru a prepara antibioticul natural vei avea nevoie de două ingrediente: miere și curcuma.

Mierea are proprietăți antiinflamatoare și regenerative. Datorită conținutul ridicat de antioxidanți, vitamine și aminoacizi esențiali, mierea este folosită de sute de ani în medicina alternativă dept antibiotic. Aceasta inhibă dezvoltarea agenților patogeni precum bacteriile, virusurile și ciupercile. De asemenea, măresc producția anticorpilor, stimulând funcționarea normală a sistemului imunitar.

Curcumina, găsită în mod natural în curcuma (condiment), are rol antiinflamator, antibiotic și analgezic. Această substanță are capacitatea de a crea o barieră protectoare, care luptă împotriva agenților patogeni responsabili pentrudezvoltarea infecțiilor. De asemenea, elimină bacteriile și ajută la vindecarea a zeci de boli.

Cum prepari antibioticul natural?

Ingrediente:

„4 linguri de miere organică (100 g)
1 și jumătate linguri de curcuma măcinată (15 g)

Mod de preparare:

Toarnă mierea de albine într-un borcan de sticlă și adaugă curcuma.
Amestecă ingredientele cu o lingură de lemn.
Acoperă borcanul, strânge bine capacul și lasă amestecul să stea peste noapte.

Mod de consum:

Ia o lingură din acest remediu în fiecare zi, de preferat pe stomacul gol.
Pentru a fi mai ușor de consumat, îl poți adăuga într-o jumătate de cană de apă caldă.
Dacă ai o infecție, încearcă să consumi această doză de până la de trei ori pe zi.

Contraindicații
Acest antibiotic natural pentru infecții nu este indicat persoanelor care au calculi biliari sau boli hepatice.”, recomandă Doza de Sănătate.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel