duminică, iunie 4, 2023

Anunț de ultimă oră despre Céline Dion. Familia a luat o decizie total neprevăzută în ceea ce privește boala acesteia. Familia ei a contactat un reumatolog de la Spitalul Universitar din Montpellier, specializat în imunologie clinică și terapeutică, pentru a discuta despre boala de care suferă celebra cântăreață.

După moartea soțului ei, René Angélil, cântăreața a dezvoltat o boală autoimună rară numită sindromul persoanei rigide. Această boală o face să aibă spasme și rigiditate musculară progresivă.

Te-ar mai interesa: Cea mai bună modalitate pentru a avea pe masă cei ...

La vârsta de 55 de ani, Céline Dion a anunțat pe rețelele de socializare că va renunța o perioadă la cariera din cauza deteriorării stării sale de sănătate. Într-un videoclip postat pe Instagram, ea a mărturisit cu lacrimi în ochi că spasmele îi afectează viața de zi cu zi.

Ea are uneori dificultăți în a merge și nu își poate folosi întotdeauna vocea pentru a cânta așa cum și-ar dori. Cântatul a fost întotdeauna pasiunea ei, iar ideea de a nu mai putea face acest lucru este de neconceput.

Ea a recunoscut că îi este dor de fanii ei. Cu toate acestea, în ciuda durerii și a oboselii, Celine Dion a pus voce pentru filmul romantic al lui Jim Strouse „Love Again, A Little, A Lot, Passionately”, care va fi lansat pe 7 iunie. Ea este, de asemenea, coproducător al filmului și se interpretează pe ea însăși în el.

Te-ar mai interesa: Avertismentul Lidei Fecioru: „Aşa aduci ghinionul ...

Familia a cerut ajutorul medicilor

Joi, 18 mai, Midi Libre a relatat despre starea de sănătate a cântăreței și a dezvăluit că familia ei a cerut ajutor de la Spitalul Universitar din Montpellier. Potrivit reumatologului Christian Jorgensen, citat de ziar, acesta speră să o „trateze” pe cântăreață pe termen lung.

Céline Dion dezvoltă un anticorp care vizează o enzimă și care îi afectează grav mușchii. În prezent, nu există niciun tratament pentru acest lucru. Pe platforma noastră, putem încerca să găsim unul. Acest lucru presupune secvențierea anticorpului și crearea unui CAR-T specific și apoi testarea acestuia”, a explicat el.

Te-ar mai interesa: Un nou studiu arată care este principala cauză a s...

„Oamenii ne pot contacta și le putem oferi soluții personalizate. Avem capacitatea de a mobiliza zece cercetători pentru o anumită problemă”, a mai spus acesta.

Reumatologul a dezvăluit că a fost „contactat” de anturajul lui Céline Dion pentru a găsi un tratament adaptat la situația acesteia. Pentru moment, el nu a intrat încă în contact direct cu cântăreața însăși. Proiectul este în prezent în așteptare, dar nu a trecut neobservat. Trebuie amintit că boala de care suferă mama lui René-Charles, Nelson și Eddy afectează o persoană dintr-un milion.

Te-ar mai interesa: Semințele care desfundă vasele de sânge, curăță co...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private