miercuri, noiembrie 30, 2022

„În realitate, pentru a acoperi urmele atrocităților militare, armata rusă plănuia să ardă cadavrele civililor uciși. Metoda KGB: „no body, no case”, au declarat reprezentanții Centrul de Combatere a Dezinformării din Ucraina.

Anunțul momentului din Ucraina: „Crematoriile mobile nu erau pentru soldații ruși, planul era să…”

Reprezentanții Centrul de Combatere a Dezinformării din cadrul Consiliului Național de Securitate și Apărare din Ucraina au declarat că acele crematoriile mobile, care au fost aduse în Ucraina în timpul invaziei, nu erau destinate soldaților ruși,informează UNN, citat de stiridiaspora.ro.

Te-ar mai interesa: Nu ignora transpirația urât mirositoare! Poate fi ...

Centrul a declarat că, în timp ce comenta masacrul de la Buchia, Mihailo Podolyak, șeful biroului prezidențial ucrainean, a declarat, pe contul său de Twitter, că trupele rusești transportau crematorii mobile în Ucraina pentru a acoperi urmele atrocităților lor.

Incinerator destinat eliminării rămășițelor umane

Incineratorul IN-50.1K este un crematoriu mobil, destinat eliminării rămășițelor umane. Datorită faptului că, pentru o perioadă lungă de timp, comandamentul rus nu a raportat nicio victimă, s-a crezut că scopul șederii crematoriilor pe teritoriul Ucrainei a fost acela de a arde cadavrele soldaților ruși, a precizat Centrul.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Pericol mortal în coaja unei bana...

„Nu vă vom ierta, toți răufăcătorii militari vor fi pedepsiți!”

„În realitate, pentru a acoperi urmele atrocităților militare, armata rusă plănuia să ardă cadavrele civililor uciși. Metoda KGB: „no body, no case”. Sub asaltul ZSU, care s-a retras în grabă din regiunea Kievului, ocupanții au abandonat cadavrele soldaților ruși și trupurile civililor ucraineni care fuseseră tăvălite. Întreaga lume a văzut atrocitățile documentate ale „lumii rusești”. Nu vă vom ierta, toți răufăcătorii militari vor fi pedepsiți!”, au declarat reprezentanții Centrul de Combatere a Dezinformării din Ucraina.

Cadavrele a 410 civili au fost găsite în regiunea Kiev după retragerea invadatorilor ruși, potrivit  Procuraturii Generale din Ucraina.

Te-ar mai interesa: Studiu. Interacțiunea cu câinii crește activitatea...

Când se va încheia războiul lui Putin?

Ucrainenii sunt siguri că nu vor ajunge în postura Afganistanului, iar ruşii nu vor continua cu un conflict de durată.

Potrivit consilierul prezidenţial Mihailo Podoliak, autorităţile din Ucraina nu se aşteaptă la o „afganizare” a războiului cu Rusia, iar acest conflict nu va deveni unul „de durată şi epuizant” pentru Moscova, notează agenţia EFE.

„Rusia se va retrage din toate teritoriile (ucrainene – n.red.), cu excepţia sudului şi estului”, a scris consilierul preşedintelui Volodimir Zelenski într-o postare pe Twitter.

Te-ar mai interesa: Bancnota piramidă și alte ritualuri magice care te...

Rusia va încerca „să se baricadeze” în aceste regiuni, să-şi reducă pierderile şi „să dicteze condiţiile”, mai afirmă Mihailo Podoliak.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private