Sari la conținut

Apelul emoționant al unui tată pentru viața copilului său. „Nu cerșesc. Muncesc 7 zile din 7, dar nu reușesc să acopăr cheltuielile pentru tratament”

Apelul emoționant al unui tată pentru viața copilului său. „Nu cerșesc. Muncesc 7 zile din 7, dar nu reușesc să acopăr cheltuielile pentru tratament”

Un tată a apelat la o modalitate neobișnuită de a face rost de bani pentru tratamentul fetiței sale bolnave de leucemie.

Dispus să facă orice e omenește posibil pentru a-și salva copilul, bărbatul muncește câte 10-12 ore pe zi, în fiecare zi a săptămânii. Nereușind să strângă suma de bani necesară, acesta a apelat la o metodă mai puțin obișnuită pentru a-i ruga pe oameni să doneze pentru ea.

Recent a lăsat distribuit imagini și pliante cu povestea copilei prin tot orașul, în speranța că se vor strânge bani pentru ca micuța să-și poată urma tratamentul.

Bărbatul lucrează ca curier și, după ce face livrările, lasă și un pliant.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, spital şi text

Apelul emoționant al unui tată pentru viața copilului său

„Bună ziua! Mă numesc Simion Sebastian Eduard. Fiica mea, Serena, are nevoie de ajutorul dumneavoastră.

Nu cerșesc. Muncesc 7 zile din 7, câte 10 – 12 ore pe zi, dar nu reușesc să acopăr cheltuielile pentru tratamentul fetiței mele.

Are diabet tip A și leucemie. Nu reușesc să strâng bani pentru pompa de insulină cu senzori comunicanți.

Avem nevoie de ea deoarece, având leucemie, înțepăturile de seringă îi pot fi fatale. Costă mult prea mult pentru banii obținuți din livrări.

Vă rog să mă ajutați măcar cu un toăs mai mare, dacă nu puteți altfel. Pentru orice eventualitate fericită vă las și contul de Revolut

Simion Sebastian Eduard

RO24BREL0005532586610100”, scrie pe pliantele distribuite.

Foarte mulți dintre oamenii cărora le-a livrat au fost emoționați de povestea tatălui care luptă pentru viața copilului său și au donat cât au putut.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel