joi, iunie 17, 2021

Previziunile lui aprilie: surprize karmice intense! Ce schimbări uriașe va aduce momentul crucial de la începutul lunii

Ce ne rezervă astrele în aprilie? Umează un moment crucial, se întâmplă la începutul

lunii! Este cel mai important eveniment astrologic al perioadei.

Și în astral e agitație, la fel ca pe Pământ. Au loc schimbări de trupe, iar momentul culminat va să vină.

Pe 5 aprilie, este cel mai important eveniment astrologic al acestei perioade! Conjuncția dintre Jupiter și Pluton care are loc în Capricorn schimbă tot.  Jupiter și Pluton se întâlnesc într-o zodie asociată cu autoritatea, cu structurile sociale și politice, cu instituțiile, cu structurile de guvernare, cu liderii, cu reputația, dar și cu prejudecățile și regulile sociale.

Jupiter și Pluton sunt considerați căutători

ai Adevărului. În plus, Pluton are și o calitate deosebită de a aduce la lumină ceea ce a tot fost ascuns, pentru a provoca schimbări și transformări radicale, anunță site-ul de astrologie eastrolog.ro

Prin urmare, conjuncția Jupiter-Pluton prevestește expansiune, progres și creștere (Jupiter), dar numai prin destructurarea acelor aspecte personale, colective ori sociale care nu mai sunt funcționale, care sunt corupte, ilegale, întemeiate pe abuz de putere și pe pervertirea adevărului, pe furt, pe înșelăciune sau pe manipulare (Pluton).

Atât la nivel social cât și la nivel personal, putem avea

parte de dezvăluirea unor acte majore de corupție, de destabilizarea unor sisteme sociale, de restructurări sociale ori ale unor instituții, de căderea unor lideri și apariția altora noi. Având în vedere că în Capricorn se găsește în continuare și Nodul Sud, este foarte probabil ca unii să se agațe de trecut, să dorească să meargă înainte din inerție, pe o cale distructivă.

Cuvântul de ordine al lunii aprilie 2020 ar putea fi reformă. Și nu orice fel de reformă, ci una radicală, menită să smulgă răul din rădăcină. Luptele pentru putere se pot intensifica și pot să izbucnească tot felul de crize.

Chiar și situația generată de coronavirus poate avea rolul de a ne arăta slăbiciunea unor sisteme pe care ne bazăm, fie că e vorba de sistemul de sănătate (la nivel local sau mondial), sau de competența autorităților de a gestiona situații care ne pot pune viața în pericol.

Previziunile lui aprilie complete le citiți pe eastrolog.ro. Citește continuarea….

Ultimele stiri

Parteneri