
Ardei umpluți de post. Rețeta secretă a măicuțelor de la Mănăstirea Prislop

Ardei umpluți de post. Persoanele care țin postul Paștelui știu că una dintre cele mai dificile sarcini nu este faptul că trebuie să consume doar alimente de origine vegetală, cât faptul că oferta meniurilor este uneori extrem de redusă.
Se știe că un aliment ideal pentru această perioadă este ardeiul pe care îl poţi consuma în diferite variante, în salate, copt sau umplut.
Iată o reţetă inedită, păstrată secretă mult timp, care te va cuceri și pe tine după ce o vei găti prima dată. Este vorba de secretele măicuţelor de la Mănăstirea Prislop, despre care se spune că fac cei mai buni ardei umpluţi de post.
Te-ar mai interesa: Tehnică revoluţionară în România în implantul de p...
Ingrediente:
Mod de preparare:
Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.
Urmăriți Doctorul Zilei și pe Google News.
Ne puteti de asemenea urmari si pe Telegram.