duminică, iunie 4, 2023

Are 56 de ani, dar arată de 26! Secretul TINEREȚII fără bătrânețe: „Oricât de mult joacă un rol gena, contează cel mai mult cum și ce facem în fiecare zi”,

Chuando Tan, fotograful din Singapore a atras atenția înregii lumi nu doar cu fotografiile pe care le face altora, ci și cu cele în care apare el. De câțiva ani, fotograful a intrat și în lumea filmului, acceptând diverse roluri în filme, devenind astefl și mai cunsocut.

Te-ar mai interesa: Mihai Voropschievi a realizat horoscopul sufletelo...

Pare de necrezut, dar Chuando Tan s-a născut în 1967, chiar într-o zi de 3 martie. Cu toate că la 56 de ani arată ca la 26. Chuando a lucrat ca model în 1980. În anii 90, acesta a intrat în lumea muzicii, însă cariera muzicală nu a durat mult. În final, a ales un alt drum: fotografia. Dar celebritatea sa mondială a venit odată cu folosirea Instagramului.

„Mi-am făcut cont de Instagram la sfatul prietenilor mei pentru a fi mai aproape de clienți. Am postat câteva fotografii cu mine”, a declarat acesta, iar utilizatorii au observat imediat că arată ca la 20 de ani. Nimic nu îi trădează adevărata vârstă.

Te-ar mai interesa: Transpirații nocturne: 7 motive pentru care ați pu...


Are 56 de ani, dar arată de 26! Secretul TINEREȚII fără bătrânețe: „Oricât de mult joacă un rol gena, contează cel mai mult cum și ce facem în fiecare zi”

Astăzi, chiar în ziua în care a împlinit frumoasa vârstă de 56 de ani, admiratorii săi l-au copleșit cu urări frumoase. Singura lui dorință, pe care a și împărtășit-o fanilor săi, este „Pace pe pământ!”

Chuando Tan a împărtășit la un moment dat secretul tinereții sale.

„Oricât de mult joacă un rol gena, contează cel mai mult cum și ce facem în fiecare zi. Nu există o regulă fixă cum ar trebui să gândim sau să ne comportăm doar pentru că avem o anumită vârstă.

Te-ar mai interesa: Horoscop rune 5-11 iunie 2023, cu Mihai Voropchiev...

Câte scuze ne mai putem oferi nouă înșine? Cu toții avem puterea de a decide cum vrem să fim când vom îmbătrâni”, a scris Tan pe Instagram.

Un alt secret de al său este să faci ce îți place. „Am încercat mai multe job-uri, însă m-am oprit la ceea ce îmi place. Iubesc oamenii, comunicarea și fotografiile. Dacă faci ce nu îți place, te vei simți rău, iar sănătatea ta va avea de suferit”, a mărturisit Tan.

Te-ar mai interesa: Avertismentul Lidei Fecioru: „Aşa aduci ghinionul ...


Dieta lui Chuando Tan: „Felul în care arăți se datorează în proporție de 70% alimentației”

De asemenea, Tan consideră că ești ceea ce mănânci. „Felul în care arăți se datorează în proporție de 70% alimentației, iar restul de 30% sportului”, este de părere fotograful.

La micul dejun, Tan consumă 6 ouă fierte, însă doar două gălbenușuri, pentru că sunt bogate în colesterol, alături de un pahar cu lapte. Câteodată adaugă avocado sau fructe de pădure. Este un mod ideal de a începe ziua.

Te-ar mai interesa: O lingură luată zilnic din acest produs poate redu...

Din alimentație nu îi lipsesc orezul, legumele la grătar și supa de pește. Fotograful recunoaște că are și o slăbiciune, înghețata. Pe care o consumă doar în prima parte a zilei, însă.

Evită cafeaua, dar bea ceai și multă apă. Nu fumează, nu consumă alcool și mănâncă mereu salată la cină.

Mai mult decât atât, Tan se antrenează de 3-4 ori pe săptămână, însă nu mai mult de 30 de minute. Și încearcă să înoate în fiecare seară, timp de o oră.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private