Sari la conținut

Artistă celebră, bătută de iubit pe stradă: M-a dat cu capul de beton, mi-a dislocat maxilarul

Din cuprinsul articolului

O artistă celebră și-a deschis sufletul și a oferit dezvăluiri tulburătoare despre teroarea pe care a trăit-o. A fost bătută de iubit în plină stradă.

Adda, căci despre ea este vorba, a fost în trecut într-o relație toxică și abia acum a povestit prin ce teroare a trecut.

„O să-i spun X, nu are niciun sens să îi pronunț numele. Întâlnirile durau maximum 30 de minute. De multe ori mă săruta și pleca brusc, apoi câteva zile nu îmi dădea niciun semn. Mă dezechilibra din toate punctele de vedere. Îmi controla telefonul, mă suna noaptea și îmi spunea să deschid web-cam-ul să vadă dacă sunt acasă. Îmi doream să scap de el, dar mereu reușea să mă manipuleze.

Era pur și simplu posedat, inspirându-mi teamă și teroare. Era mereu agitat, dădea din picior și îmi provoca o stare de anxietate. Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând. Cum a explodat și pe o alee din parc, cum a explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea ”, a mărturisit Adda, în cartea sa „Cele trei Adda”

„M-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat. A explodat și mi-a spart telefonul în bucăți. Când m-a dat cu capul de beton lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat, mi-a dislocat maxilarul. M-a amenințat că-mi va face rău și dacă spun cuiva. Am mâncat câteva zile printr-un pai”, a adăugat artista.

Adda, despre cartea pe care a lansat-o

„Este povestea mea. Nu este o carte de ficțiune, este o poveste reală, despre lucrurile prin care am trecut, despre ce am învățat eu, de când mi s-a pus acest diagnostic și până în prezent. Este o carte și motivațională, eu am făcut-o ca o terapie pentru mine și practic oamenii, după ce au citit câteva fragmente postate de mine pe internet, mi-au cerut să transform aceste gânduri într-o carte. Cred că-mi doream să mă eliberez în momentul ăla și am primit foarte multă apreciere din partea oamenilor și mesaje cum că ar trebui să scot o carte. Am stat și m-am gândit mai bine și s-a transformat într-o carte.”, a declarat Adda, în exclusivitate pentru Spectacola.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: