joi, decembrie 8, 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a analizat astrograma fostului președinte al României. Iată ce spun astrele despre Traian Băsescu!

„Observăm că este un nativ Scorpion. Zodia reprezintă caracteristicile generale ale unei persoane din punct de vedere astrologic.

Soarele în Scorpion face nativul puternic, neînfricat, dornic de control absolut, secretos, foarte pasionat și intens, persistent, îndrăzneț, cu tendințe de a trăi de la o extremă la alta, atras de crize, răzbunător, cu un simț strategic uimitor”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Te-ar mai interesa: Horoscop SĂNĂTATE. Mihai Voropchievici, avertismen...

„Luna era plasată în semnul Capricornului. Traian Băsescu a fost încă de mic foarte matur, independent, detașat emoțional, cu simț practic.

Această poziție a Lunii i-a oferit capacități de organizator, puterea de a lua decizii în momentele cele mai grele, de a-și asuma aventuri serioase. A căutat întotdeauna stabilitatea, rezistența și și-a făcut permanent planuri pe lungă durată. Ca să nu mai spunem că poate conduce echipe mari, mase de oameni, fără a se implica deloc emoțional. Cu Mercur în Scorpion, Traian Băsescu are o minte de detectiv, investigator, o memorie de elefant.

Te-ar mai interesa: Tulburarea de somn care îmbătrânește și îngroașă v...

Posedă o intuiție de invidiat, o imaginație extraordinară. Are simț la oameni, depisează minciuna și secretele precum un radar. Și acest aspect este responsabil și pentru multiplele replici acide”, a zis Daniela Simulescu, adăugând că aspectul cel mai important este conjuncția Venus-Marte în semnul Fecioarei.


Astrograma lui Traian Băsescu: Nu îi scapă absolut nimic!

„Venus în Fecioară îl ajută cu simț critic și capacitatea de a-și îmbunătăți permanent munca. Îi plac științele fixe. Are o gândire matematică, simț pragmatic și analitic.

Te-ar mai interesa: Bolile de tiroidă. Endocrinolog: ”La 50 de ani exi...

Se gândește așa: cât investesc, cât scot și în cât timp. Cu Marte în Fecioară, este foarte exigent cu propria persoană și atent la fiecare detaliu.

Nu îi scapă absolut nimic. Este într-o căutare permanentă a perfecțiunii, a imaginii impecabile. Are o putere de muncă extraordinară. Standardele sale ridicate se aplică în orice întreprinde.

Probabil că a simțit încă de mic nevoia de a organiza și de a conduce. Găsește imediat ce nu funcționează și se preocupă de găsirea unor soluții cât mai eficiente. Când aceste două planete se află în conjuncție, avem de-a face cu o persoană critică, pretențioasă, exigentă, calculată, pragmatică, focusată pe muncă, foarte competitivă”, a conchis Daniela Simulescu, potrivit sursei.

Te-ar mai interesa: Ce este cancerul de col uterin; simptome, diagnost...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private