sâmbătă, octombrie 1, 2022

Produse naturiste promovate de un medic fals. Un misterios doctor care recomandă, din vara lui 2019, produse naturiste, de slăbit ori de înfrumusețare pe site-ul propriu se dovedește a fi un fals.

Site-ul folosește fotografia profesorului dr. Ciavdar Pavlov de la Universitatea de Medicină I.M. Secenov din Moscova, cea mai veche de acest profil din Rusia.

Imaginea îi este atribuită unui medic numit Aurelian Perjovschi, de negăsit în registrul Colegiului Medicilor, care recomandă de peste doi ani produse de înfrumusețare și slăbit, scrie libertatea. ro. 

Te-ar mai interesa: Îți plac pipotele de pui? Iată cât de benefice sun...

Perjovschi se prezintă pe site drept „doctor terapie naturistă”. În descriere, el susține că „are în spate ani de studiu și experiență în utilizarea și aplicarea tratamentelor și remediilor naturiste, produse cu o compoziție care au la origine ingrediente 100% naturale”.
Jurnaliștii de la libertatea.ro au luat legătura cu Universitatea din Moscova care a oferit un răspuns imediat în numele profesorului Ciavdar Pavlov.

„Fotografia domnului profesor Pavlov este utilizată fără acceptul lui și trebuie înlăturată de îndată de cel ce deține site-ul. Vă mulțumim”, a fost răspunsul responsabilului pe comunicare al Universității, Viktoria Kovalevskaia.

Te-ar mai interesa: Lipsa luminii naturale poate duce la dezvoltarea u...

Fotografia atribuită lui Perjovschi a fost furată de pe site-ul celei mai vechi universități medicale din Rusia, Secenov din Moscova.

Citiți și: Mihaela Bilic, despre capcana produselor de slăbit: ”Nu mai cheltuiți bani grei pe promisiuni deșarte. Sunt destinate naivilor, slăbiți făcând un singur lucru!”

Monica Pop, victima unei înșelătorii: „Niște nemernici! Profită de disperarea persoanelor fără voință/ O invenție!!!”

Te-ar mai interesa: Total diferit de cum îl știm! Cum s-a dus Becali l...

Mihaela Bilic despre pastilele de slăbit: „vin la pachet cu efecte colaterale”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private