vineri, septembrie 30, 2022

Atenție! Nu ignora ACESTE semne precoce ale tulburărilor mintale

Sănătatea mintală este la fel de importantă ca și sănătatea fizică și nu trebuie ignorată sub nicio formă. Dacă ești atent la sănătatea ta fizică, este, de asemenea, important să ai grijă de sănătatea ta mentală, una fără cealaltă este absolut inutilă.

Sănătatea mintală a fost multă vreme ignorată și este timpul să i se acorde aceeași importanță ca și sănătății fizice.

Te-ar mai interesa: Dispozitivul intrauterin: Riscurile și complicații...

Atenție! Nu ignora ACESTE semne precoce ale tulburărilor mintale

Stigmatele societale legate de mintal îi împiedică pe oameni să vorbească despre asta. Cu toate acestea, astăzi, cu rețelele sociale și cu tot mai multe conversații în jurul acestui subiect, oamenii au început să ia în serios sănătatea mintală.

De asemenea, persoanele cu tulburări mintale au început să primească ajutor și asta în sine este un pas uriaș.

Iată câțiva factori care au un efect asupra sănătății tale mintale și nu trebuie ignorați.

1. Dependența de rețelele sociale. Parcurgerea fără logică prin rețelele sociale poate fi o cauză de anxietate și este important să monitorizați timpul petrecut pe rețelele sociale.

Te-ar mai interesa: Soțiile sâcâitoare îmbunătățesc sănătatea soților ...

2. Lipsa somnului. Este important să dormi cel puțin 6-8 ore pentru ca mintea și corpul să se odihnească suficient. Cu toate acestea, dacă nu reușești să dormi timpul necesar, îți poate crește stresul și, mai mult, s-ar putea adăuga la problemele de sănătate mintală.

3. Ignorarea simptomelor. Neglijarea simptomelor, cum ar fi schimbările de dispoziție, ciclul de somn perturbat și alte simptome, nu vă va oferi o soluție. Când eviți aceste simptome, pot crește șansele de complicații și, cu timpul, s-ar putea înrăutăți situația.

Te-ar mai interesa: Inovațiile medicale în tratamentul cataractei: pac...

4. Lipsa unui echilibru între viața profesională și viața privată. Atunci când nu aveți un echilibru între viața profesională și viața privată, este probabil să vă provoace mai mult stres. Echilibrul dintre viața profesională și cea privată vă va ajuta să vă relaxați și, de asemenea, să vă reduceți stresul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private