Sari la conținut

Avertismentul medicului: „Atenție, puteți ajunge la spital!”

Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro

Avertismentul medicului: Atenție, puteți ajunge la spital! După o perioadă lungă de post, riscurile de a ajunge la spital sunt foarte mari. Ce spune medicul:

Medicul Paul Ichim avertizează oamenii care mănâncă peste măsură de sărbători și vine cu recomandări extrem de utile pentru această perioadă.

„Sfatul medicului de garda in sarbatoarea Craciunului suna cam asa. Daca tot v-ati dat crestini si ati tinut post, nu treceti brusc de la fructe de padure, la fructe de mare si mai ales fructe de cotet.

Fructele de mare pot avea reactii digestive ciudate, iar excesul de fructe de cotet dupa ce ati mancat doar vegan, poate fi profund daunator.

„Nu vrem să scoatem porcăriile din voi”

Fratilor, facem de garda pentru cazuri de urgenta, nu vrem sa scoatem porcariile din voi. Sa stiti ca si noi (destul de multi) venim dupa un an tembel, cu lipsuri, cu scandaluri, cu munca la greu, nu prea suntem incantati sa numaram „cojile” de la guitatori ce s-au blocat prin… mate.

Apropos, nici cu licorile alea alcoolice, nu va imprieteniti agresiv, pot cauza…. diverse neplaceri.

Bucurati-va dar cu limite! Hai ca-i frumos pe afara, intra bine si o plimbare dupa masa. Lasati-ne si pe noi mai linistiti pe final de an”, a transmis medicul din Galați, citat de DC News.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel