duminică, noiembrie 27, 2022

Aveți grijă ce cumpărați! Iată ce au găsit niște tineri pe gogoșile de la Lidl. Este absolut groaznic când te gândești că omul caută ceva ieftin și bun, dar…

 

Câțiva tineri din Târgu-Jiu au publicat un filmuleț pe TikTok, în care arată cum mișună insecte pe gogoșile aflate la vânzare într-un supermarket Lidl, notează Gorj Online. 

În clipul filmat de tineri, se vede cum gogoșile erau pline de musculițe care zburau în voie bucurându-se, probabil, de glazura dulce a gogoșilor…

Te-ar mai interesa: Prezentator TV, diagnosticat cu cancer terminal: C...

Nu se știe nici de când situația exista, dar niciunul din angajații magazinului, mai ales cei care se ocupă cu alimentarea rafturilor de patiseriei, nu par să fi observat că este ceva în neregulă.

Din păcate, astfel de cazuri apar tot mai des, la mai multe lanțuri de supermarketuri, punând la îndoială, de cele mai multe ori, calitatea anumitor produse, marcă proprie.

Chiar dacă magazinele Lidl se bucură de un aflux mare de clienți, mulțumiți de prețuri și de gama variată de produse, iată că mai există și astfel de probleme la care trebuie să fim atenți.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private