Sari la conținut

Baba Vanga, mesaje apocaliptice: Cei care scapă de ASTA, vor muri de o boală oribilă

Nostradamus-ul Balcanilor a prevăzut un eveniment care va complica toată Europa, lucru care astăzi începe să fie o realitate.

Numele ei era Vangelia Pandeva Gushterova. Toată lumea o numea Baba Vanga, sau „Nostradamusul Balcanilor”. Previziunile sale sunt faimoase și așteptate la fiecare sfârșit de an. Prin viziunile sale, această femeie care era oarbă în copilărie, a anticipat catastrofe naturale, crize politice, decese ale unor celebrități.

Baba Vanga, care a murit în 1996, la vârsta de 84 de ani, a avertizat că orașele mari se vor confrunta cu secetă din cauza creșterii temperaturilor.

În plus, a vorbit și despre situația dificilă a Europei din cauza războiul dintre Rusia și Ucraina.

Profeția pare să aibă greutate pentru că în această săptămână mai multe țări de pe bătrânul continent au început să aibă probleme cu distribuția apei potabile. De exemplu, în Kent, Anglia, autoritățile au emis un avertisment ca apa să fie folosită „în mod strict esențial”.

Nu doar Regatul Unit suferă din cauza lipsei de apă, deoarece s-a raportat săptămâna aceasta că țări precum Portugalia și Italia le cer cetățenilor să încerce să restricționeze cât mai mult posibil utilizarea apei.

Până acum, unele dintre celelalte previziuni ale femeii pentru acest an încă nu s-au îndeplinit, cum ar fi tsunami-urile mortale și o altă pandemie. Primul nu s-a întâmplat și nici al doilea, în ciuda faptului că pandemia de Covid-19 pare să ia din nou amploare.

Care sunt profețiile lui Baba Vanga pentru 2022?

Profeția 1: O altă pandemie? Un virus letal va apărea în Siberia.

Conform viziunilor femeii, o echipă de cercetători va descoperi în Siberia un virus letal care până acum era înghețat. Acest lucru se va întâmpla din cauza efectelor catastrofale ale încălzirii globale. Virusul se va elibera și situația ar putea scăpa rapid de sub control.

„Chiar și cei care scapă (dezastrele naturale) vor muri de o boală oribilă”, a spus Baba Vanga.

Profeția 2: Lăcustele vor ataca India.

Baba Vanga a vizualizat scene apocaliptice din India. În primul rând, a prezis că temperaturile vor depăși 50 ° C. De aceea lăcustele vor ataca culturile și zonele agricole, ceea ce va provoca o foamete uriașă în acea țară.

Profeția 3: vor fi catastrofe dramatice. Un an de cutremure puternice și tsunami.

Pentru 2022, bulgăroaica a prezis că mai multe țări asiatice, precum Australia, vor fi afectate de episoade intense de inundații.

Profeția 4: lipsa apei potabile în lume

Aceasta este profeția care începe să se concretizeze. Multe orașe din întreaga lume sunt afectate de o problemă care până acum nu a reprezentat un inconvenient major.

Marile orașe internaționale se pot aștepta să fie afectate de deficitul de apă potabilă în 2022.

Profeția 5: Realitatea virtuală ne va domina

Baba Vanga spunea că în 2022 vom petrece mai mult timp ca niciodată în fața ecranelor, lucru care, conform multor măsurători, este deja îndeplinit. Această dependență tot mai mare de tehnologie va face ca mulți oameni să confunde fantezia cu realitatea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.