Sari la conținut

Bărbat mort, după ce s-a aruncat de la etajul doi al unui spital din Craiova

Salvare
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Un bărbat în vârstă de 80 de ani s-a aruncat de la etajul II al unui spital din Craiova.

Bătrânul a fost transportat la unitatea de primiri urgențe de la alt spital, dar medicii nu au mai putut să îl salveze.

Bărbat mort, după ce s-a aruncat de la etajul Spitalului de Neuropsihiatrie din Craiova

Incidentul a avut loc vineri la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova. Polițiștii Secției 3 Poliție Craiova au primit o sesizare prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că o persoană internată s-ar fi aruncat de la etaj.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat de 80 de ani, din orașul Dăbuleni, internat din data de 10 ianuarie.

„Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că, o persoană internată la o unitate medicală din Craiova s-ar fi aruncat de la etaj.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat un bărbat de 80 de ani, din oraşul Dăbuleni, ce se afla internat din data de 10 ianuarie, acesta căzând de la etajul 2 al unităţii medicale”, a anunțat Poliţia judeţeană Dolj.

Bărbatul în vârstă de 80 de ani era internat la Spitalul de Neuropsihiatrie. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență nr.1 Craiova, dar, din nefericire, sâmbătă a decedat.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel