Sari la conținut

Bătălia starurilor de la Hollywood! Robert de Niro, tată la 79 de ani, VS Al Pacino, tată la 83 de ani! Iubita lui Pacino are 29 de ani!!!!

Bătălia starurilor de la Hollywood! Robert de Niro, tată la 79 de ani, VS Al Pacino, tată la 83 de ani! Iubita lui Pacino are 29 de ani!!!!

După Robert de Niro, care a devenit tată la 79 de ani, Al Pacino se pregătește și el să devină tată pentru a patra oară, chiar în acest an. Starul de la Hollywood are venerabila vârstă de 83 de ani!

Potrivit publicației TMZ. Noor Alfallah, iubita actorului, în vârstă de 29 de ani este însărcinată în opt luni.  Agenții actorului au confirmat informația pentru sursa citată.

Al Pacino's Girlfriend 8 Months Pregnant

Al Pacino, tată la 83 de ani! Iubita lui are 29 de ani!!!!

Actorul din „Nașul” așteaptă primul său copil cu iubita sa Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani. Al Pacino, care a împlinit 83 de ani în ormă cu doar o lună, în aprilie, are trei copii:

  • Julie Marie Pacino, o fiică cu fosta sa soție Jan Tarrant, care are acum 33 de ani,
  • și gemenii Olivia Rose Pacino și Anton James Pacino, în vârstă de 22 de ani, cu fosta sa soție Beverly D’Angelo.

Noor Alfallah a postat o fotografie cu Pacino pe Instagram în aprilie, în timp ce vizitau o galerie de artă din New York, prima fotografie a cuplului postată pe rețeaua de socializare.

Inside life of 81-year-old Al Pacino's new girlfriend Noor Alfallah, 28, and her past romances | Daily Mail Online
Anterior, Noor Alfallah a avut relații cu Mick Jagger și cu miliardarul Nicholas Berggruen.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.