Sari la conținut

Bianca Drăgușanu atac dur la adresa femilor fără operații estetice, care preferă să fie naturale. „Eu urăsc femeile care se dau cu cremă de gălbenele și sunt naturale”

După ce a critit persoanele mici de înălțime sau cele care au un surplus de kilograme, acum Bianca Drăgușanu vorbește de operațiile estetice de care este dependentă, dar și cum le perepe pe femeile care sunt naturale și apelează la crema de gălbenele sau cea de ardei iute.

Bianca Drăgușanu, dependentă de operații estetice

Niciodată Bianca nu s-a sfiit să recunoască iubirea ei pentru operațiile estetice. Aceasta nu își dorește sub nici o formă vreun rid pe față, celulită pe corp, iar pentru acest lucru este o împătimită a sălii de fitness.

„Eu sunt dependentă de clinicile de înfrumusețare și de operațiile estetice, de botox, de acid hialuronic. Eu și când nu îmi fac ceva, tot mă gândesc să fac ceva. Eu și în pauzele mele când nu fac și deja au trecut vreo 2 ani sau 3, mi-am făcut doar botox care e ceva superficial, sau acid hialuronic, care la fel.

Am sunat doctorița și am zis că vreau să vin la Cluj să fac pentru că a adus aparatul acesta genial despre care am citit recenzii superbe. Si i-am spus că mai vreau să-mi fac ceva la buze, și a zis «Eu nu-ți mai bag la buze nimic» și am zis «Nu, de data asta vreau să-mi scoți ce mi-am băgat eu acum 22 de ani». Si anume bioalcamid, care s-a granulat așa ca niște bobițe de orez pe care eu le simt, sunt palpabile.

Citeste si:

Ele nu se văd, dar eu le simt și mi s-a pus pata pe ele. Nu mai vreau să trăiesc cu ele. Dacă am trăit 22, 23 de ani, pa, nu mai vreau. În momentul acesta nu mai vreau. M-am gândit eu să fac asta și am zis că eu știu exact ce înseamnă. O incizie, iei bisturiul, tai, se face anestezie locală cu xilină, tai cu bisturiul, faci incizie, scoți boaba de orez, mă coși”, a spus Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu le urăște pe femeile naturale

„Sunt imaginea unei clinici din Cluj, am o doctoriță cu care rezonez foarte bine. Am sunat-o pe doctorița mea, ea a primit un aparat care are 1000 de ace și introduce în piele colagen. Vreau să îmi fac pe la genunchi și pe coapse, pentru celulită. Într-o anumită lumină am și eu celulită, pentru că sunt om. Știu și bărbați care au celulită.

Mi-a zis că o să fiu inflamată și vânătă, i-am zis să stea liniștită, dacă am 7 zile la dispoziție, mă dezumflu, vânătaia nu este problemă, mă machiez, mă dau cu fond de ten, mă tencuiesc, e ok. A zis că bine, dar o să fiu vânătă și umflată. După asta o să mă injectez cât vreau eu.

Sunt addicted cu asta și nu am nicio problemă să o spun, pentru că eu urăsc femeile care se dau cu cremă de gălbenele și sunt naturale, se dau cu ardei iute pe buze ca să aibă buzele mai umflate. Crema de gălbenele nu este genul meu și nici crema de ardei iute pentru că pișcă și nu face nimic”, a mai spus vedeta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.