Sari la conținut

Bill Gates, pozitiv pentru COVID-19: Sunt norocos că am fost vaccinat

Bill Gates a declarat că a fost testat pozitiv pentru covid-19.

Gates, un susținător deschis al vaccinurilor Covid-19, a declarat pe Twitter că „se confruntă cu simptome ușoare”.

El a adăugat că „urmează sfatul experților izolându-se până când va fi din nou sănătos”. El a mai menționat că este „norocos că a primit vaccinul și rapelul”.

Fondatorul miliardar al Microsoft a declarat marți că Fundația Gates se va „întâlni” pentru prima dată în doi ani și va participa virtual la eveniment prin Microsoft Teams.

„Vom continua să lucrăm cu partenerii noștri și să facem tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că niciunul dintre noi nu va mai face față unei pandemii”, a spus el.

Gates a vorbit frecvent despre eforturile de atenuare și despre cum să prevenim următoarea pandemie. La sfârșitul anului trecut, el a discutat cu gazda CNN International, Becky Anderson, despre speranțele sale că pandemia covid-19 va fi sub control până în 2023.

El estimează că, odată cu disponibilitatea extinsă a vaccinurilor, anul viitor lumea „nu va avea nivelul de perturbare pe care l-am avut în primii trei ani”.

În total, Fundația Gates a angajat cel puțin 1,75 miliarde de dolari pentru a sprijini răspunsul global la Covid-19.

Pandemia continuă și Statele Unite are cele mai multe cazuri confirmate de coronavirus. Până pe 9 mai 2022, conform cifrelor oficiale, există aproximativ 81.973.661 de persoane infectate, inclusiv Bill Gates.

A devenit subiectul teoriilor conspirației online

Gates a devenit subiectul teoriilor conspirației online, susținând că exploatează vaccinurile pentru a implanta microcipuri în oameni. El plănuiește să abordeze această experiență în carte.

Gates își folosește blogul pentru a face anunțuri publice și pentru a-și împărtăși gândurile despre diverse subiecte, inclusiv metaversul, vaccinurile și alte cărți de afaceri.

În postarea sa de pe blog de la sfârșitul anului, el a dezvăluit că 2021 a fost „cel mai neobișnuit și mai dificil an”, după divorțul său de soția Melinda.

Au apărut, de asemenea, acuzații că ar fi avut o relație extraconjugală și ar fi maltratat angajați, a doua dintre acestea fiind respinsă de un purtător de cuvânt al Microsoft, potrivit Insider.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: