duminică, octombrie 17, 2021

Biorezonanța la Bioversity. Din dorința de a-și menține starea de sănătate sau de a-și îmbunătăți calitatea vieții, tot mai mulți români sunt în căutarea unor soluții alternative, non-medicale.

Specialiștii

centrului Bioversity îi ajută pe doritori, cu ajutorul produselor de wellness, să încerce diferite terapii. 

Teoria cuantică

 Corpul uman este un ansamblu de celule care se multiplica în mod continuu, se dezvoltă, se divid, se regenerează sau mor, respectiv se reînnoiesc prin divizarea caracteristică. La un adult, în fiecare secundă se divid circa 25 milioane de celule iar celulele sanguine se reînnoiesc constant cu o viteză de circa 100 milioane pe minut. În procesul de divizare și creștere, particulele cu încărcătură din nucleul celulei, din care sunt formate unitățile de bază ale

celulei, atomii, respectiv electronii din afara nucleului celulei se deplasează si se modifică neîncetat cu mare viteză, emițând astfel în mod continuu unde electromagnetice.

Semnalele undelor electromagnetice emise de corpul uman reflectă exact starea corpului uman și prezintă un model diferit dacă starea pacientului este normală, starea lui este deficitara sau starea lui este mult inrautatita.  Dacă putem determina aceste semnale, putem determina și starea corpului.

Medicina cuantică consideră că motivul fundamental al îmbolnăvirii noastre este că spinul electronilor din afara nucleelor

se schimbă, împreună cu orbita lor, aceasta implicând schimbarea atomilor, schimbarea biomoleculelor mici, schimbarea biomoleculelor mari, schimbarea celulelor și în final schimbarea organelor. Deoarece electronul este un corp încărcat electric, atunci când spinul și orbita electronilor aflați în afara nucleului se modifică, undele electromagnetice emise de atomi se vor schimba.

Energia emisă de modificarea undelor electromagnetice apărute din cauza schimbărilor fizice și al statusului nutrițional, este extrem de slabă, de ordinul nanogauss sau microgauss. Determinând frecvența și energia acestui

câmp electromagnetic slab cu ajutorul unui senzor ținut în mână se poate compara spectrul de rezonanță legat de probleme, respectiv de indicatorii de nutriție setați prealabil în dispozitiv și anume prin amplificarea primului de către dispozitiv și compararea cu cel din urmă de către calculator. Valoarea cuantică rezultată se referă la natura și severitatea afecțiunii și la nivelul nutrițional. Iar în cele din urmă, această valoare este interpretată de terapeuți.

Exemplu: celulele degenerate diferă de celulele normale, deci undele electromagnetice pe care le emit sunt, de asemenea, diferite

de cele emise de celulele normale. Cu cât există un număr mai mare de celule degenerate, cu atât este mai intens semnalul detectat, iar valoarea cuantică tinde spre partea negativă. Dacă însă numărul celulelor degenerate este mai mic, atunci va apărea rezonanță mai puțină, iar valoarea cuantică va tinde spre cea pozitivă.

Funcționarea este similară cu principiul ascultării posturilor de radio. Există multe unde radio ce sunt emise pe diferite frecvente. Dacă doriți să ascultați un anume post, puteți comuta radioul pe frecvența corespunzătoare, în acel moment apare rezonantă și așa puteți asculta postul de radio dorit.

Rezonanța cuantică folosește acest principiu pe durata testării.

Așa cum rezonanța undelor radio, la fel și rezonanța corpului nostru se schimbă în fiecare secundă, astfel că și instrumentul arată o stare momentană. Analizorul Magnetspace este un program cu autorul căruia puteți să vă măsurați starea fizică actuală. Dispozitivul integrează bioinformatica, electronica și alte științe. Baza teoretică este fizica cuantică.

Dispozitivul care se află în Centrul Bioversity București și utilizează cele mai avansate tehnici electronice în scopul evaluării pentru analiză și colectării câmpurilor magnetice slabe, dezechilibrate ale celulelor corpului. Pe baza evaluării persoana care efectuează testarea obține o imagine despre starea fizică și energetică a persoanei testate.

Aparatul este din ultima generatie si are capacitatea de a scana si diagnostica emisia energetica a intregului organism uman, de la aparate si sisteme pana la nivel celular si cromozomial. Fiecare organ si fiecare celula are propria frecventa sau “semnatura lectromagnetica”, si prin colectarea unor cantitati uriase de date de la zeci de mii de pacienti, sa putut constata care sunt frecventele normale pentru fiecare organ in parte. Programul le permite specialiștilor Bioversity investigarea si analizarea tuturor organelor, tesuturilor si celulelor, pana la identificarea prezentei microorganismelor precum virusuri, bacterii, fungi, helminti (viermi).

Care sunt beneficiile pe care le pot obține în urma unei evaluări prin biorezonanță?

  • Indicii despre starea ta de sănătate și riscurile la care ești expus, riscuri ce pot determina apariția unor afecțiuni;
  • Posibilitate de a preveni apariția unor afecțiuni medicale grave, prin cunoașterea cauzelor sau predispozițiilor organismului tău;
  • Identificarea unor dezechilibre ce contribuie la apariția bolilor, având astfel posibilitatea depistării afecțiunilor în stadii incipiente.

Testul efectuat cu analizatorul Magnetspace din centrul Bioversity din București este non-invaziv și are capacitatea de a evalua rapid funcționarea organismului uman.

Bioversity România este unul dintre cei mai de succes importatori și francizori ai produselor de wellness Aeden din țara noastră. Centrul de Întreținere a Sănătății este situat pe strada Constantin Bălăcescu nr. 1, din apropierea Gării de Nord. Pentru programări și informații suplimentare, sunați la numărul de telefon 0374 900 300.

Ultimele stiri