joi, august 18, 2022

Situație fără precedent într-o școală din Botoșani. O profesoară de muzică a fost surprinsă în timp ce le spunea copiilor că vaccinul este periculos, iar cei care aleg să se imunizeze sunt, de fapt, cobaii Organizației Mondiale a Sănătății. Inregistrările au fost făcute de copii, după sfatul părinților care au auzit ce se întâmpla în sala de clasă.

Profesoara, Doina Amarandei, predă muzica în mai multe școli din Botoșani și este cunoscută drept o anti-vaccinistă și sceptică convinsă. Profesoara stă fără masca de protecție în sala de clasă și le vorbește tinerilor despre vaccinul anti-COVID, susținând că acesta îi poate afecta pe termen lung.

Te-ar mai interesa: Vitamina esențială pentru femei. Medic: ”Le-am pre...

Copiii au înregistrat-o pe profesoară, la cererea părinților, după ce tinerii au povestit ce se întâmplă la școală, potrivit Libertatea.

„Lecție” antivaccin de la o profesoară din Botoșani

„„Să fii experimentul și cobaiul la nenorociții ăștia” „Chiar și aici la școală m-am contrazis cu domnii colegi, cei care sunt vaccinați. Cei care nu sunt vaccinați îmi dau dreptate. Cei care sunt vaccinați, de acum, ce să mai spună? Nu mă mai contrazic cu nimeni, că îmi fac inimă rea și nu are rost. Fiecare face cum vrea cu corpul lui, nu? Du-te frate, dacă tu vrei să ajungi legumă peste doi ani, să fii experimentul și cobaiul la nenorociții ăștia de la Organizația Mondiala a Sănătății”, le-a explicat profesoara copiilor.

Te-ar mai interesa: Alimentele acide îngrașă și îmbolnăvesc. Cu ce ali...

Profesoara i-a îndemnat, de asemenea, să nu aibă încredere nici în teste și nici în spitale. Aceasta consideră că spitalele au devenit niște abatoare din care nu mai poți ieși, odată ce ai intrat.

Testele sunt gata pozitive. Poate ați auzit la știri. Eu nu am nimic cu nimeni, Doamne ferește, faceți ce vreți, dar sunteți tineri, copii, așa. Acuma am ajuns exact ca la Auschwitz, dacă te duci în spital nu mai ieși viu de acolo. Exact ca la un abator. Te-ai dus acolo, ți-o făcut cruce”, a adăugat profesoara.

Te-ar mai interesa: Evită acest tip de masline! Sunt încărcate de adit...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private