Sari la conținut

Bucureștiul sub asaltul forțelor de ordine, ce amenzi au dat acestea

Bucureștiul sub asaltul forțelor de ordine, ce amenzi au dat acestea în contextul actualei situații epidemiologice.  Astăzi a existat o campanie a forțelor de ordine la nivelul Bucureștiului care a vizat respectarea în rândul cetățenilor a măsurilor de protecție. Multe persoane au fost atenționate dar au fost date și amenzi.

Ce amenzi au fost date pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Amenzi date în București, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului. 121.000 de lei este totalul amenzilor aplicate în București în ultimele 24 de ore pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii corona virusului.

S-a urmărit în principal ca oamenii să înțeleagă riscurile pe care le implică încălcarea regulilor, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Ciprian Romanescu.

Ciprian Romanescu: ”Acționăm preventiv, noi încercăm să nu sancționăm contravențional, scopul nostru este să conștientizăm cetățenii cu privire la pericolele la care se expun dacă nu respectă legislația, nu doar de a lua o amendă. Se apropie sărbătorile, ne așteptăm ca săptămâna viitoare sau în zilele frumoase cetățenii să meargă să facă grătare. Îi avertizăm că nu au dreptul să formeze grupuri mai mari de șase persoane dacă aparțin din familii diferite. Aceștia riscă o amendă de la 500 la 2.500 de lei. Îi îndemnăm pe cetățeni să respecte legislația, să poarte marca corespunzător și să se spele cât mai des pe mâini.”

Polițiștii au intensificat controalele mai ales în zonele aglomerate ale orașului, iar astăzi a avut loc o astfel de acțiune la Piața Obor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel