Sari la conținut

Cadoul pe care Lady Di i l-a cumpărat prințului Harry înainte de moartea sa

Ducele de Sussex era doar un copil când și-a pierdut mama, mai cunoscută ca Lady Di. În acest sens, Harry a făcut o serie de mărturisiri dureroase în cartea sa, Spare.

Prințul Harry a dezvăluit cum a aflat despre moartea tragică a mamei sale și, de asemenea, a dezvăluit care a fost ultimul cadou pe care l-a primit de la Lady Di.

Cadoul nu i-a fost oferit de Prințesa de Wales, ci de mătușa lui, fiind un cadou pentru ziua sa de naștere care a ajuns în mâinile sale la doar 15 zile după moartea mamei sale.

Cum a aflat de moartea Prințesei Diana

Harry a făcut o serie de mărturisiri dureroase în cartea sa, unde a precizat că tatăl său, Regele Charles, nu s-a obosit să-l îmbrățișeze, după ce i-a transmis că Diana a murit într-un accident de mașină.

„Tata nu m-a îmbrățișat. Nu se pricepea să arate emoții în circumstanțe normale, cum se putea aștepta să le arate într-o criză ca aceasta?”, a scris Ducele de Sussex, 38 de ani.

Harry credea că mama lui și-a înscenat moartea pentru a scăpa de presă.

După ce a aflat de moartea mamei sale, Harry își amintește că a plâns necontrolat, dar mai târziu s-a convins că mama lui și-a înscenat moartea pentru a scăpa de presă, lucru care i-a dat viața peste cap.

„Viața ei a fost mizerabilă, a fost persecutată, hărțuită, mințită. Așa că a înscenat un accident ca pe o distragere a atenției și a fugit, se gândea Harry.

Sursă: EVZ

Cadoul pe care Lady Di i l-a cumpărat prințului Harry înainte de moartea sa

Prințesa Diana i-a cumpărat Prințului Harry un cadou de ziua lui de naștere, dar, din păcate, nu i l-a putut oferi, deoarece a murit cu doar 15 zile înainte de a-și sărbători fiul.

La 31 august 1997, Lady Di a murit și a provocat un șoc total lumii întregi. În „Spare”, ducele de Sussex a povestit că la sosirea zilei sale de naștere și-a dorit ca mama sa să fie în viață și, aproape ca prin farmec, mătușa lui Sarah a sosit și i-a făcut un cadou.

A mărturisit că Lady Di i l-a cumpărat din Paris și când a deschis cadoul și-a dat seama că este o consolă de jocuri video, ceea ce l-a bucurat pentru că îi plăcea să le joace.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel