duminică, martie 26, 2023

Când se termină pandemia. Cristina Demetrescu: Începând cu luna martie, noi începem o nouă viață

Cristian Demetrescu consideră că sfârșitul pandemiei de coronavirus va avea loc „undeva, la finalul anului 2022”. Cu toate acestea celebrul astrolog consideră că lucrurile vor fi progresiv mai bune.

„Treptat, de la lună la lună, martie, aprilie, mai, vom avea din ce în ce mai multe vești bune. Pe Axa de sănătate am avut o Lună plină pe axa Fecioară-Pești, care determină ca oamenii să fie preocupați în continuare de sănătate”, a declarat Cristina Demetrescu pentru Antena 3.

Te-ar mai interesa: Calendar ortodox 26 martie 2023. Ce SĂRBĂTOARE mar...

Venus vine cu remedii și soluții.

„Pandemia nu s-a încheiat, dar în această axă îl avem și pe Venus. Care este benefic, aduce remedii și soluții. Spre deosebire de configurația astrală din valul 1 și valul 2. La acest val trei există și ceva care lucrează în favoarea vindecării”, a punctat astrologul.

Cristina Demetrescu: Începând cu luna martie, noi începem o nouă viață

Odată cu venirea primăverii, planetele devin mai prietenoase. Ce înseamnă asta, în mod concret?

„În jur de 5 martie planeta Marte iese din Taur, unde a creat probleme. Pe măsură ce se instalează lunile de primăvară, planetele devin din ce în ce mai prietenoase. Nu mai avem blocajele majore de până acum. Acum ne confruntăm cu efectele unei cauze care s-au creat cu ceva timp înainte.

Te-ar mai interesa: Cele mai intuitive zodii din horoscop. Numerolog: ...

Acum, de 1 martie, avem o piramidă foarte frumoasă. Cu Luna în Balanță și cu toate aspectele acestea pe semne de aer. Ceea ce înseamnă că lucrurile vor căpăta o anume viteză și vor ajunge la o anumită linie. Aspectele sunt promițătoare.

Dar, atâta vreme cât planeta-profesor stă în Vărsător, care este un semn al cercetării, doi ani de aici înainte se va tot cerceta, se vor tot întoarce lucruri în laborator, se vor găsi noi soluții.

Te-ar mai interesa: Părintele Cleopa: Cum să ne izbăvim de lucruri nec...

Toate aceste aspecte frumoase ajută omenirea din ce în ce mai mult și armonios situației în care noi ne aflăm. De aemenea, nu mai este panica ce ne-a însoțit până acum”, a precizat Cristina Demetrescu.

Când se termină pandemia. Pandemia a schimbat multe destine

„Oamenii își vor relua încet-încet activitatea. Oamenii se vor adapta mult mai repede și vor reuși să schimbe ceva în viața lor. Pandemia a schimbat multe destine. Sunt oameni care nu au mai putut să se vadă ca ăână acum. Pentru că jumătate de familie era într-o țară și cealaltă jumătate în altă țară. Acest efect al pandemiei creează foarte multe schimbări de destine. Aceste două luni, ianuarie și februarie, ne ajută pe noi prin efectele bulversante pe care le-a creat.

Te-ar mai interesa: Horoscop: Previziunile Cameliei Pătrașcanu. „Avem ...

Dar acum începem o viață nouă. Începând cu luna martie, noi începem o nouă viață. Chiar dacă va veni un al treilea val. Am mai trecut prin lucrurile acestea și ne-am obișnuit. Păcat de viețile pierdute. Oamenii trebuie să învețe, până la urmă, să aibă mai multă încredere în știință, în credință.

Pe 13 mai intră în Pești planeta Jupiter, Marele Benefic, ce va începe să închidă efectiv marile probleme cu care noi ne-am confruntat. Situația se va finaliza la sfârșitul lui 2022. Lucrurile nu merg foarte repede, dar capătă viteză”, este de părere astrologul Cristina Demetrescu.

Te-ar mai interesa: Situație CRITICĂ în Vaslui. Șapte comune din judeţ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private