Sari la conținut

Care este descendentul tău în astrologie. Iată cum poți afla

Care este descendentul tău în astrologie. Cum poți afla și cât de important este. Cum te influențează, așa cum te influențează semnul zodiacal și ascendentul.

Mai puțin cunoscut decât ascendentul, care se calculează în funcție de ora nașterii, despre descendent putina lume știe, desi este cel putin la fel de important ca ascendentul in horoscop.

Daca esti interesată de astrologia relatiilor si vrei ca horoscopul sa te ghideze in ceea ce priveste legatura ta cu persoana iubita, este foarte bine să îți cunoști descendentul.

Pe axa orizontului, exact vizavi de Ascendentul opus, se afla Descendentul. Este semnul zodiacal care se asaza pe orizontul vestic la momentul nasterii unei persoane.

Spre deosebire de Ascendent, care descrie dispozitiile noastre si arata cum reactionam intuitiv la situatii, descendentul descrie mai degraba ceea ce o persoana nu are, ceea ce ii lipseste.

Ce simbolizează descendentul

Acesta arata cum o persoana trebuie sa faca fata in viata de zi cu zi unor lucruri care sunt prea mult pentru ea din cauza dispozitiilor sale din Ascendent.

Descendentul simbolizeaza ceea ce persoana mai are de invatat sau cum poate fi folosit mai bine potentialul propriu.

Astrologii considera ca descendentul reprezinta o parte mai intunecata a persoanei sau umbra acesteia. Este vorba despre acele trasaturi care nu se manifesta la acel individ.

Astfel, Descendentul reprezinta exteriorul si influentele care afecteaza si provoaca o persoana. Poate deveni, de asemenea, o suprafata de proiectie pentru lucrurile pe care persoana respectiva nu le traieste sau ar vrea sa le traiasca.

Descendentul este poarta de intrare in a saptea ta casa a relatiilor. Descendentul este situat in punctul de la ora 3 pe harta ta – adica cuspida, sau linia de inceput a celei de-a saptea case.

Acesta se afla direct opus Ascendentului tau, semnul de nastere, care se afla la ora 9 pe roata, exact vizavi de Ascendentul tau pe roata zodiacala.

Ce descendent ai

Dupa ce ti-ai aflat ascendentul, este foarte usor sa vezi care este descendentul tau. Așadar, dacă ai ascendent în leu, descendentul tău va fi în zodia vărsător, de exemplu.

Ascendent Pesti – Descendent Fecioara

Ascendent Fecioara – Descendent Pesti

Ascendent Rac – Descendent Capricorn

Ascendent Leu – Descendent Varsator

Ascendent Sagetator – Descendent Gemeni

Ascendent Scorpion – Descendent Taur

Ascendent Capricorn – Descendent Rac

Ascendent Taur – Descendent Scorpion

Ascendent Balanta – Descendent Berbec

Ascendent Varsator – Descendent Leu

Ascendent Berbec – Descendent Balanta

Cum îți afectează descendentul viața amoroasă

Dacă Ascendentul iti guverneaza impulsurile de autoritate, Descendentul iti ghideaza dorintele de relationare. Intelegerea lui poate dovedi teoria conform careia contrariile se atrag.

Astfel, avem tendința de a ne intelege mai bine cu persoane care au calitatile descendentului nostru.

Este deosebit de interesant sa privim descendentul in cadrul horoscopului iubitului. Acesta arata cum isi percepe cineva omologul, in special partenerul amoros, cum se comporta cu el si ce mai are de invatat in ceea ce priveste o relatie fericita.

Este, pana la urma, una dintre marile intrebari pe care ni le punem mereu: Ce asteptari am de la partenerul meu si cine este cu adevarat o pereche buna pentru mine?

Astrologia sau, mai exact, cunoasterea ascendentului propriu ne poate ajuta in acest sens.

Iar saca iti cunosti ascendentul, iti cunosti si descendentul. Iar acest lucru arata ce calitati asteptam de la partenerul nostru.

Asadar, daca vrei sa stii ce calitati iti doresti de la un partener sau ce calitati asteapta partenerul tau de la tine, e simplu sa te orientezi dupa descendentul zodiacal, notează andreearaicu.ro.

Așadar, dacă vrei să afli cât mai multe despre iubitul sau iubita, este bine să știi și aceste amănunte atât de utile și importante.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: