miercuri, august 4, 2021

Care este starea de sănătate a lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, internat la ATI? „Nu este de joacă!”

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est a fost internat în spital a Spitalul Municipal

Mangalia (spital suport COVID), dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

„Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administreaza plasma si tratament de specialitate.
Sa speram ca starea lui se va imbunatati cat mai repede. Nu este de joaca cu acest virus!!! Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru respectand regulile de protectie.
Va tinem la curent cu starea lui Mihai”, este mesajul trupei 3 Sud Est pe pagina oficială de Facebook.

Care este starea de sănătate a lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est

Un medic de la spitalul din Mangalia a transmis că starea lui Mihai Budeanu nu este tocmai bună și că are neboie de plasmă convalescentă.
„Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat pentru presa locală un medic de la Mangalia.

Municipiul Constanța a intrat în carantină

În urma deciziilor luate în cursul zilei de ieri, Municipiul Constanța a intrat în

carantină de vineri, timp de două săptămâni. Măsura a fost luată după ce rata de incidență a depășit 9 la mia de locuitori.

“Carantinarea municipiului Constanța a fost propusă și votată în CJSU, în urma unei analize de risc realizate de DSP Constanța, analiză avizată pozitiv și de Institutul Național de Sănătate Publică în data de 18 noiembrie a.c. Măsura va fi luată ca urmare a depășirii ratei de incidență cumulată, peste pragul de 3/1.000 locuitori”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Constanța.

În acest moment, indicele în reședința de județ a ajuns la 9.11/1.000 locuitori. Mai

precis, din populația totală de 313.088 de locuitori, până în acest moment au fost confirmate, în ultimele două săptămâni, 2.852 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2.

Ultimele stiri

Parteneri