marți, noiembrie 30, 2021

Un copil a fost născut în China de o mamă surogat la patru ani după ce părinții lui au murit într-un accident de mașină, informează presa chineză.

Răposații părinți ai micuțului înghețaseră embrioni,

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic, recomandări pentru Postul Crăciunul...

având în vedere o eventuală fertilizare in vitro, dar au murit în anul 2013.

Părinții cuplului decedat au luptat în instanță pentru dreptul de a utiliza embrionii, fiind singurul lucru care le rămăsese după moartea cumplită a copiilor lor.

Băiețelul s-a născut în luna decembrie a anului trecut de o mamă surogat din Laos, însă cazul a fost făcut public de presa chineză abia în această săptămână, scrie BBC.

Lipsa de precedent în acest sens a forțat familia cuplului decedat să ducă o luptă îndelungată pentru ca pruncul să poată fi adus pe lume de o mamă surogat.

În momentul accidentului,

Te-ar mai interesa: Simptomele neobișnuite ale infecției cu varianta O...

embrionii au fost depozitați în siguranță într-un spital din Nanjing, înghețați la minus 196 de grade într-un rezervor de azot lichid, potrivit stirileprotv.ro.

În urma unui proces, cei patru bunici au primit dreptul de a folosi ouăle fertilizate. Potrivit rapoartelor, nu există precedent în ceea ce privește posibilitatea de a moșteni embrioni înghețați.

Te-ar mai interesa: Sfântul Andrei, tradiții, obiceiuri și supersitiți...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri