Categories: Ştiri sănătate

Caz revoltător în România! Un profesor a bătut un elev, cu cureaua, chiar la el acasă, de față cu asistentul maternal. „I-a aplicat o corecție golănească”. Motivul este halucinant

Caz revoltător în România! Un profesor a bătut un elev, cu cureaua, chiar la el acasă, de față cu asistentul maternal. „I-a aplicat o corecție golănească”. Motivul este halucinant

Un caz de o gravitate ieșită din comun s-a petrecut într-un sat din comuna Iași. Un băiat de 11 ani a fost bătut cu cureaua în propria casă chiar de către cel care ar fi trebuit să-l apere.

Caz revoltător în România! Un profesor a bătut un elev, cu cureaua

Un elev de clasa a V-a, de la Școala din Țuțora, județul Iași, a fost bătut de Marian Curmei, un profesor care predă Tehnologia Informației la instituția de învățământ.

Foarte nervos și hotărâr să-și pedepsească elevul, profesorul a venit la locuința băiatului, care se găsea în plasament familial, și-a scos cureaua de la pantaloni și l-a lovit pe copil de față cu asistentul maternal, sub pretextul că acesta l-ar fi jignit printr-o caricatură.

Conflictul ar fi început pe 3 februarie, când, în urma unei ședințe cu părinții, asistentul maternal a fost contactat de director, care i-a spus să-l primească în vizită pe profesorul Marian Curmei, acesta dorind să poarte o discuție cu elevul.

„L-am întâmpinat pe profesor la poartă, era pentru prima oară când îl vedeam. Mi-ar fi plăcut să se prezinte, dar nu a făcut-o. Intrând în casă, vizibil nervos, s-a năpustit asupra lui Alexandru, care se afla în sufragerie, pe canapea.

Până să ajung eu în cameră, deja îl lovea. De față cu mine a scos cureaua de la pantaloni și a început să îl lovească. Am intervenit de urgență și i-am cerut explicații, întrebându-l dacă e normal așa ceva. Avea în telefon un desen în creion, cu un chip de om, alături de gura acestuia era desenat ceva, ca un morcov”, a precizat Maria Petrescu, asistentul maternal care îl are în grijă pe copil de la 11 luni.

„I-a aplicat o corecție golănească”

În mod inexplicabil, după cele întâmplate, profesorul Marian Curmei i-ar fi spus femeii că vrea să facă meditații cu băiețelul.

„A dezmințit ideea cu raportul la direcție, calmându-se. Eu i-am explicat, mai mult tremurând, că nu e bine să intri în casa unui om și să faci așa ceva. El a precizat că vrea să îl ajute pe Alex, să facă pregătire cu el, dar eu nu i-am cerut acest lucru. Din timpul discuțiilor am înțeles că e membru de partid și că se bazează pe susținere și sprijin politic.

El, fiind foarte calm, eu, gândindu-mă la toate câte a făcut, mi-a fost teamă și l-am lăsat să-i ofere o mână de ajutor lui Alex la teme. Am urmărit foarte atent ce se întâmpla. În jurul orei 18:45 a plecat, spunând că va veni și ziua următoare să facă meditații cu Alex. Nu i-am răspuns absolut nimic.

Rămasă cu copiii în casă, nu știam cum să procedez. Mi-a scris pe telefon și a spus că l-a certat nevasta, povestindu-i cele întâmplate. A doua zi, Alexandru a povestit colegilor totul, vizibil afectat văzându-l pe profesor în școală.

Am anunțat DGASPC și primarul. În dimineața zilei de 3 februarie 2023, profesorul a susținut în cancelarie, pe un ton amuzat, că i-a aplicat lui Alexandru o corecție golănească.

O învățătoare l-a întrebat ce înseamnă asta, iar el a subliniat ideea că i-a dat o corecție golănească prin care să-l aducă pe drumul cel bun și să devină băiat de treabă, că nu este nimic grav. Învățătoarea i-a spus că e foarte grav.

Eu, ca mamă, știu că Alexandru are talent și este pasionat de desen, ori de câte ori are câteva momente libere face asta, nu mi s-a părut nimic obscen”, a mai spus Maria Petrescu, potrivit BZI.

Profesorul „justițiat” a fost dat afară din USR

În urma acestui scandal, Marian Curmei, vicepreședintele filialei județene USR Iași, a fost exclus din partid, miercuri seară, 15 februarie 2023, pentru misoginism și homofobie, dar și pentru promovarea cultului mareșalului Ion Antonescu.

Marian Curmei, care este și președinte USR Holboca, a fost acuzat de mai mulți membri că „a promovat cultul unui criminal de război”, Ion Antonescu, că a avut un discurs misogin și homofob, inclusiv la adresa colegilor, pe paginile interne de Facebook ale USR la nivel național și local. Totodată, colegii de la USR Iași l-au acuzat și că a folosit minori în activități electorale.

 

Recent Posts

Sfântul Efrem cel Nou, mare mucenic şi tămăduitor. Rugăciune pentru a avea avea copii

Safântul Efrem cel Nou Marele Mucenic din Nea Makri este prăznuit de creștinii ortodocși de…

5 minute ago

Horoscopul săptămânii 6-12 mai 2024. Zodiile protejate de ASTRE

Astrele îndeamnă toate cele 12 zodii la o perioadă de introspecție. Nu vor exista certuri…

25 de minute ago

Se dau BANI DE LA STAT! Persoanele care vor primi 3500 lei lunar. Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a promulgat legea care prevede majorarea indemnizației pentru veteranii de război…

56 de minute ago

RUGĂCIUNE puternică ce trebuie rostită în a doua zi de Paşti pentru NOROC şi SĂNĂTATE

Luni, pe 6 mai 2024, creștinii sărbătoresc a doua zi de Paște și totodată prima…

o oră ago

O nouă interdicţie alimentară decisă de UE! Produse care duc la cancer și infertilitate

Uniunea Europeană a decis să interzică anumite arome cu gust de afumat utilizate de industria…

2 ore ago

ANM dă alerta: Un nou val de frig, VREMEA se răceşte din nou!

Meteorologii anunţă un nou val de frig, după câteva zile cu soare și temperaturi asemănătoare…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Cancerul hepatic