marți, iunie 6, 2023

Ce boală are Bianca Draăgușanu. Vedeta a povestit cum a ajuns să se îmbolnăvească pe fond nervos, din cauza dragostei și a dietelor.

Bianca are tot ce își dorește de la viață, însă puțini sunt cei care știu cu ce probleme de sănătate se confruntă.

Vedeta a vorbit deschis despre boala cu care a fost diagnosticată în urmă cu peste zece ani.

„Eu sunt bine, orice ar fi. Sunt foarte bine eu, dar mănânc fără zahăr pentru că nu am voie zahăr. Și dacă mănânc zahăr mi se face rău”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 iunie. Se anunță o sumă mare și neaștep...


„A trebuit să fac insulină”

Bianca a fost diagnosticată cu diabet în urmă cu zece ani și crede că de vină sunt sentinmentele și dietele drastice pe care le-a ținut.

„De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas.

Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede. Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult.

Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. Am descoperit în urma unor analize că sunt bolnavă”, susținea Bianca Drăgușanu, cu câțiva ani în urmă, potrivit DcMedical.

Te-ar mai interesa: Ce este cancerul rectal și cum se diferențiază de ...

Cum a slăbit Bianca Drăgușanu 30 de kilograme

Blondina a ajuns să slăbească mai mult de 30 de kilograme, în doar de 6 luni.

„Am făcut eforturi foarte mari să ajung în forma fizică de acum. Am ţinut regim. Aveam în jur de 90 de kilograme. Cred că a fost o dereglare hormonală.

De la 17 ani, până pe la 20 am fost mai pufoasă. Terminam liceul şi eram cea mai masivă persoană. Eram un munte de om. Bătălia cu kilogramele a început în sufletul meu. Nu mă mai simţeam confortabil.

Te-ar mai interesa: De ce crește tensiunea noaptea. Hipertensiunea art...

În 6 luni am dat peste 30 de kilograme. Ce am făcut nu recomand la nimeni. Am ţinut o dietă pe care am inventat-o singură.

Mergeam zilnic la stadion, urcam 300-400 de scări, dădeam ture de teren cu celofan şi trening pe mine, la 40 de grade, făceam abdomene… Atât de tare alergam câteodată încât efectiv îmi venea să urlu de durere.

Mâncam foarte puţin. Nu săream niciodată peste micul dejun, nu o fac nici astăzi. Mi-am distrus şi stomacul în perioada aceea”, a mărturisit Bianca Drăguşanu în cadrul unei emisiuni.

Te-ar mai interesa: Predicții Cristina Demetrescu: România, transformă...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private