Sari la conținut

Covid-ul i-a despărțit la propria petrece de nuntă. În lipsa mirelui, mireasa a dansat dansul mirilor cu tatăl său

Covid-ul i-a despărțit la propria petrece de nuntă. În lipsa mirelui, mireasa a dansat dansul mirilor cu tatăl său

Doi tineri din Botoșani au avut parte de o nuntă atipică. Deoarece în Botoşani petrecerile se organizează în prezent doar cu persoane vaccinate, organizatorii nunţii au decis să le ceară mirilor teste PCR, ambii fiind neimunizaţi.

Cei doi viitori soți au considerat că este vorba doar de încă un punct de bifat pe listă. Astfel, siguri că totul va fi în ordine şi mai ales pentru că testul nu putea fi mai vechi de 72 de ore, cei doi au ales să se testeze chiar cu o zi înainte de nuntă.

Covid-ul i-a despărțit la propria petrece de nuntă

Cei doi tineri din judeţul Botoşani, dar stabiliţi de mai mult timp în Iaşi, au primit rezultatul testului sâmbătă, când deja toate detaliile nunţii erau pregătite în amănunt. Mama mirelui, care se afla la coafor în acel moment a leșinat la auzul veștii.

„Au primit mesaj pe telefoanele mobile. Mireasa, test negativ, mirele, pozitiv. Au fost minute întregi de tăcere şi au rămas şocaţi. Au sunat la laborator să verifice încă o dată, dar testul a ieşit pozitiv pentru el. Ei ca ei, dar mama mirelui era la coafor când a primit vestea. Pur şi simplu i s-a făcut rău şi a leşinat în scaunul în care se afla”, a povestit o apropiată a nuntaşilor, potrivit monitorulbt.ro.

Bărbatul a aflat că testul PCR a ieşit pozitiv, astfel că cei de la sală nu i-au dat voie să participe la propria petrecere de nuntă, cu toate că viitoarea sa soție a avut parte de un rezultat negativ.

După aflarea rezultatului, puşi în faţa faptului împlinit, cei doi miri nu aveau prea multe opţiuni. Au hotărât să țină în continuare petrecerea de după nuntă, din moment ce o mulţime de invitaţi erau deja erau pregătiţi să vină, sala era plătită, de asemenea muzica și mâncarea. Cei doi au hotărât să țină petrecerea de nuntă fără mire.

În lipsa mirelui, mireasa a dansat dansul mirilor cu tatăl său

Mireasa a dansat dansul mirilor cu tatăl ei, care a trebuit să îşi substituie ginerele, în aplauzele invitaţilor miraţi de unicitatea evenimentului. Pentru cei doi tineri evenimentul a fost un chin, fiind nevoiţi să stea departe unul de celălalt.

Autoritățile atrag atenția că situaţia ar fi putut fi evitată, însă, prin efectuarea vaccinului anti-covid. A doua zi, mirele a fost sunat de către reprezentanţii DSP, acesta fiind luat în evidenţă şi chestionat legat de locaţia în care va sta în izolare.

Răutăcioșii glumesc și spun că rămâne de văzut dacă mireasa va alege să petreacă luna de miere în izolare alături de soţ sau nu.

„Cazul a fost preluat de către colegii de la DSP Iaşi, pentru că respectivele persoane, deşi născute în Botoşani, lucrează şi domiciliază pe raza judeţului vecin. Deci ancheta epidemiologică este făcută acolo. Dar este doar un alt exemplu despre câte probleme poate crea, pe lângă cele de sănătate, refuzul vaccinării”, a precizat medicul Monica Adăscăliţei, directorul DSP Botoşani, potrivit sursei citate.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: