Sari la conținut

Ce înseamnă dacă visezi un apropiat decedat

Visele sunt fascinante și reprezintă un subiect de interes dintotdeauna. Deși uneori poate că sunt ridicole sau caraghioase, unele sunt trăite atât de intens, încât trebuie să însemne ceva.

Un vis care nu lasă pe nimeni indiferent este atunci când visăm o persoană dragă, care nu mai este printre noi. Și începem să ne frământăm: ce înseamnă? De ce l-am visat? Ce vrea să îmi transmită? Trebuie să îi dau de pomană!

Din păcate, știința nu are multe date legate de vise, dar știm că visele sunt o cale de a ne procesa emoțiile. Adesea, oamenii visează lucruri care s-au întâmplat în trecut, de parcă al nostru creier ar reevalua anumite informații.

Deși multe persoane nu își amintesc dimineața ce au visat, cercetătorii ne arată că visăm, în medie, 2 ore pe noapte. Deși poți visa în orice stadiu al somnului, visele sunt mai intense la aproximativ 90 de minute după ce am intrat în somn profund.

Oamenii de știință nu au venit cu multe explicații referitoare la vise, dar parapsihologii și-au spus părerea. Când visezi pe cineva drag care a decedat, un mediu crede că este un vis de vizitare, care se împarte în două categorii. Odată că vă poate aduce alinare, mângâiere, se simte atât de aievea încât simți că ai revăzut cu adevărat persoana de care ți-era dor sau vă puteți trezi cu un sentiment de zbucium și teamă. În ambele cazuri, se crede că persoana iubită încearcă să vă trimită un mesaj.

Unele vise de vizitare îți dau un sentiment de pace, mângâiere și fericire. În acest caz, persoana dragă este posibil că vă trimite un mesaj de liniștire. Poate că vrea să vă calmeze, să nu mai fiți îngrijorați, să transmită cumva că e bine acolo unde e și dumneavoastră să încercați să acceptați trecerea sa, misiunea pe care o are de acum înainte.

Majoritatea celor care studiază partea ezoterică spun același lucru. Cu cât veți accepta trecerea persoanei dragi în altă etapă a evoluției sale spirituale, cu atât veți fi mai liniștit. Trecerea lor trebuie să fie lină, fără a le îngreuna călătoria. Când misiunea pe Pământ se încheie, este mult mai bine să îi lăsăm să plece liniștiți. Iar dacă am facut asta, ei revin liniștiți în visele noastre, dându-ne acel sentiment de pace.

Unii vizitați în vis de persoane dragi decedate se vor trezi neliniștiți și cu sentimentul acut de frică. Dar nu trebuie să vă faceți griji. E greu de interpretat ce vrea să transmită un astfel de vis. De aceea, este important să acordați atenție modului în care v-ați simțit în timpul visului. Iar dacă cineva drag nu v-a vizitat în vis după ce a murit, nu înseamnă că nu vă iubește sau că se află într-un loc rău. Ar putea pur și simplu să însemne că încă mai trăiești și îți procesezi pierderile în alte moduri și nu ești pregătit pentru o vizită. De alte ori este posibil să visezi la ei, dar nu vă puteți aminti.

O idee bună este să aveți la îndemână un carnețel și un pix, pentru a nota lucruri imediat ce vă treziți, fiindcă foarte ușor se uită detaliile unor vise, dimineața.

Concluzia este importantă. Visele nu trebuie să vă înfricoșeze, ci să vă pună niște semne de întrebare. Ce mai aveți de rezolvat cu dumneavoastră, în primul rând, în relația cu persoana decedată. Și dacă aveți remușcări în ceea ce o privește, sfaturile din bătrâni chiar ar putea să ajute. Să vă rugați pentru persoana respectivă și să aprindeți o lumânare pentru sufletul său. Și nu în ultimul rând, să cumpărați ceva ce persoanei aceleia îi plăcea foarte mult și să dăruiți unui om fără posibilități materiale. Oferiți aceste produse cu drag și în memoria persoanei care nu mai este lângă voi, este o metodă infailibilă de a vă liniști.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel