Sari la conținut

Ce pietre prețioase ne protejează în funcție de zodie. Iată ce puteri au

Ce pietre prețioase ne protejează în funcție de zodie. Iată ce puteri au aceste adevărate talismane și de ce este bine să le purtăm mereu. 

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Planeta Marte controleaza traiectoria celor nascuti in Berbec. Coralul este bijuteria lui Marte si, prin urmare, oamenii nascuti sub zodia Berbec trebuie sa poarte coral rosu.

Aceasta piatra este vindecatoare si imbunatateste sistemul muscular celor care o poarta. De asemenea, reface energia pe care probabil o folosesc in exces.

Coralul rosu protejeaza casele de furtuni si se deschide la culoare daca cel/cea care il poarta este bolnav.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Venus este planeta care ii guverneaza pe cei cu semnul zodiacal Taur. Piatra pretioasa a lui Venus este diamantul, iar persoanele nascute sub semnul zodiacal Taur ar trebui sa poarte un diamant.

Energia cosmica a planetei Venus este cea care da oamenilor din zodia Taur o creativitate de neegalat si o atractie deosebita pentru viata luxoasa.

Ei bine, diamantul aduce noroc, succes si indrazneala celui/celei care il poarta. De asemenea, protejeaza de boli, alunga raul si aduce stabilitate in casatorie.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Mercur este planeta care ii guverneaza pe cei nascuti in zodia Gemeni. Smaraldul este piatra planetei Mercur si este extrem de util pentru cei care poarta aceasta bijuterie pretioasa.

Smaraldul imbunatateste abilitatile de gandire, protejeaza memoria, ochii si usureaza durerile nasterii.
Aduce noroc in dragoste si mariaj si promoveaza sinceritatea si corectitudinea in cuplu.

De asemenea, alunga raul si durerile. Cel/cea care il poarta devine mai haios si mai destept.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Luna este cea care guvernează Racii. Bijutareia pentru planeta-lună este perla.  Racii sunt foarte sensibili, iar perlele ajută la calmarea frământărilor emoționale.

Perla alungă răul și aduce noroc, dar poartă ghinion mireselor care o poartă. Înlătura boala și ajută oamenii să trăiască mult. De asemenea, aduce bogăție.

 

Leu (22 iulie – 22 august)

Leul este guvernat de Soare, iar piatra prețioasă pentru soare este rubinul. Cei născuți sub zodia Leu trebuie să poarte această piatră fie în inele de cupru, fie de aur.

Rubinul aduce liniște și claritate mentală, previne coșmarurile și gândurile negre și alungă problemele de stomac. De asemenea, aduce noroc în dragoste și curaj purtătorului.

 

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioara este guvernată de Mercur. Cei născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei își folosesc involuntar o mulțime din energia lor mentală, iar smaraldul le reface puterile.

Smaraldul are efect afrodiziac și alungă spiritele rele. Protejează vederea și promovează atât claritatea mentală, cât și fizică.

În dragoste aduce stabililitate și încredere. Calmează durerile și ameliorează problemele de stomac.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Venus guvernează Balanța. Oamenii născuți în acest semn zodiacal sunt mai creativi, au mult talent, dar și o mulțime de tulburări emoționale în viața lor.

Piatra prețioasă a lui Venus, diamantul sau topazul alb, trebuie să fie purtate de aceștia pentru a-și îmbunătăți inventivitatea și a-i scapa de stresul emoțional.

Diamantul aduce curaj și victorie și promovează sănătatea și căsătoria. Topazul alb aduce liniște și alungă moartea, aduce bogăție, fericire și relații de lungă durată.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Marte îi guvernează pe cei născuți în zodia Scorpion. Scorpionii au multă energie fizică și gândesc mult prea profund. Excesul de energie mentală și corporală duce la îmbătrânire prematură și la slăbire. Este indicat ca ei să poarte coral roșu.

Coralul roșu alungă răul, dar aduce înțelepciune și rațiune. Ajută oamenii să nu își piardă mințile și ameliorează durerile. De asemenea, prin schimbarea culorii sale într-una mai deschisă anunță purtătorul că este bolnav.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorii sunt ambițioși, muncitori și aventuroși, iar energia lor vine de la Jupiter, planeta care îi guvernează. Ei sunt prevăzători și au capacitatea de a lucra în continuu, dar un exces al acestor atribute le creează multe probleme.

Piatra prețioasă a lui Jupiter este safirul galben, care le îmbunătățește Săgetătorilor capacitatea de a-și atinge ambițiile.

Safirul aduce sănătate, bani și înțelepciune. Alungă răul și persoanele invidioase. Ameliorează durerile de cap și aduce claritate mentală.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul este semnul zodiacal guvernat de Saturn și este înclinat să-și epuizeze energia și abilitățile, făcându-le viața dificilă. Purtarea unui safir îi va ajuta să își realizeze nevoile reale și să lucreze în acest sens.

Safirul aduce maturitate și culoarea sa devine foarte aprinsă dacă este purtat de o persoană îndrăgostită.

Protejează oamenii care îl poartă de invidie și de răutăți și promovează gândurile înțelepte.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Saturn este planeta care guvernează zodia Vărsător. Oamenii care sunt născuți sub acest semn au abilități mentale unice.

Dar sunt secretoși și necomunicativi. Prin urmare, tind să dezvolte anumite trăsături pesimiste. Pentru a se întări emoțional, acești oameni trebuie să poarte safir.

Safirul lipezește mintea și aduce gânduri bune. Protejează de rele și de intenții urâte. Aduce înțelepciune celor care îl poartă, dar și energie, sănătate și bogăție.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Jupiter guvernează Peștii. Oamenii născuți sub acest semn au dorințe puternice, sunt activi tot timpul și sunt înțelepți. Un safir galben ține în frâu dorințele lor materiale și spirituale și le oferă sentimentul de împlinire.

Safirul ajută în problemele inimii, aduce sănătate generală și vitalitate. Cel mai important este că aduce celor care îl poartă înțelepciune și o gândire matură, notează eva.ro.

Înțelepciune, iubire, noroc, putere, protecție sunt doar câteva dintre beneficiile pietrele prețioase dacă alegem să le purtăm.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel