luni, februarie 6, 2023

Cristalele vindecă! Terapia cu cristale începe să ia amploare din ce în ce mai mare. Pietrele semiprețioase și cristalele reprezintă metode de vindecare care au devenit din ce în ce mai des utilizate de oamenii care-și doresc atingerea echilibrului în viață.

Alături de meloterapie, acupunctură, cromoterapie, cristaloterapia  se concentrează pe restabilirea echilibrului energetic. Pentru asta, diferite cristale și pietre semiprețioase sunt folosite pentru a îmbunătăți anumite aspecte ale vieții, de la sănătate până la iubire, o situație materială ideală etc.

Te-ar mai interesa: Atenție la aceste medicamente. Medic: „Au re...

Cristaloterapia: vindecarea cu ajutorul cristalelor

Beneficiile terapiei cu cristale sunt multiple, incluzând îmbunătățirea stării mintale și oferind stări de liniște sufletească, o atitudine pozitivă, o imunitate crescută și vindecarea anumitor dureri ale corpului.

Conform persoanelor care practică vindecarea prin cristale, pietrele semiprețioase sunt alcătuite din energie care ne ajută să atingem anumite obiective și să ne conectăm cu natura.

Este vorba despre pietre preţioase sau semipreţioase care amplifică energia naturală. Ele au proprietatea de a armoniza întregul organism, anulând dezechilibrele, purificând şi redând astfel sănătatea.

Te-ar mai interesa: Tot ce trebuie să știi despre uleiul CBD...

Se spune că vindecarea vine în primul rând din starea de bine şi din gândurile pozitive generate de apropierea de cristale.

Metode terapeutice de folosire a cristalelor

  • Cristalele pot fi folosite ca obiecte cu care putem face masaj şi reflexoterapie, apăsându-le uşor pe zonele dureroase.
  • Este suficientă simpla aşezare a cristalelor pe diverse locuri de pe corp. În acest timp, trebuie să stați relaxaţi. O ședință de cristaloterapie ar trebui să dureze cel puţin 30 de minute, putînd fi combinată cu aromoterapie şi meloterapie.
  • Aşezarea cristalelor în apropierea spaţiului de lucru vitalizează, iar lîngă pat, induce calm şi somn.
  • Purtarea permanentă a cristalelor asupra corpului, sub formă de bijuterie sau talisman, şi conştientizarea acestui lucru vor aduce o stare de bine pe toate planurile.

Iată câteva din aceste minerale tămăduitoare şi situaţiile în care sunt indicate pentru refacerea echilibrului energetic:

Detalhe De Pedra Extremo Da Ametista Afiada E Detalhada, Variedade Violeta De Quartzo Imagem de Stock - Imagem de quartzo, extremo: 131966065

Cristalele vindecă! Ametistul calmează sistemul nervos

Ametistul este o varietate de cuarţ cu inserţii transparente de culoare violet, cu dungi albe sau transparente. Se spune că e cel mai indicat cristal pentru cei care vor să scape de dependențe, în special alcoolismul. Ametistul favorizează mintea clară și echilibrată și încrederea în sine.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să faci în cazul unui cutremur. Sfaturi...

În terapeutică, este eficient în diabet, migrene, reface ţesuturile, calmează sistemul nervos. Amplasat sub pernă, alungă insomnia.

Smarald - Proprietati terapeutice si informatii despre cristal

Smaraldul întăreşte vederea

Smaraldul întărește vederea redă vitalitatea organismului, detoxifică ficatul, combate crizele de epilepsie, vindecă tumorile. În trecut era folosit ca antidot împotriva otrăvurilor. Acvamarinul este tot un smarald. Această piatră calmează, relaxează, alungă anxietatea şi fobiile, deschide calea spre comunicare, fiind benefică în afecţiuni respiratorii, bronşite, tuse, alergii, boli de rinichi, inimă, retenţia de lichide, inflamaţii, pierderi de sarcină.

Te-ar mai interesa: Atenționare puternică pentru o zodie. Numerolog: S...

Fluoritul, denumit şi „smarald african“ dezvoltă discernămîntul şi obiectivitatea, protejează familia, calmează emoţiile, întăreşte sistemul osteo-articular, stimulează imunitatea, reglează colesterolul, protejează şi purifică mediul înconjurător de factori nocivi.

 

Turcoaz - Proprietati terapeutice si informatii despre cristal

Cristalele vindecă! Turcoazul alungă depresia

Turcoazul alungă tristeţea şi depresia. Acest cristal, conform legendelor, îşi schimbă culoarea dacă proprietarul este bolnav sau infidel şi se sparge la moartea acestuia. Sporeşte fertilitatea, are influenţe tămăduitoare în durerile de gît şi de cap.

Te-ar mai interesa: Ceaiul farmacie care scade tensiunea arterială și ...

Cuarț roz – Sign Design

Cristalele vindecă! Cuarţul ajută în afecțiuni ale aparatului digestiv

Cuarțul, numit și ochi de tigru, este o piatră de culoare galbenă sau brun aurie. Este deseori folosit ca amuletă pentru întărirea încrederii în forţele proprii şi alungarea ghinionului. Este considerat benefic în afecţiuni ale splinei, colonului, aparatului digestiv şi pentru reglarea tensiunii arteriale.

Agate - Proprietati terapeutice si informatii despre cristal

Cristalele vindecă! Agatul ajută la îmbunătățirea activității inimii

Agatul este un cuarţ folosit în terapeutică pentru îmbunătăţirea activităţii inimii, elimină durerile, contribuie la starea de echilibru interior, acţionează ca un scut împotriva influenţelor negative din exterior. De asemenea, ajută la tratarea bolilor de piele, a afecţiunilor bucale, ale gîtului, ale părului, ameliorează durerile coloanei cervicale, intervine în boli ale sistemului osos, fortifică organele sexuale, tratează epilepsia şi insomnia. În trecut, agatul era piatra care alunga furtunile.

Descoperire majoră despre diamantele aflate în adâncurile Pământului

Diamantul vindecă somnambulismul

Denumirea diamantului vine de la cuvântul grecesc „adamas“, care înseamnă de neînvins. Aduce noroc, bunăstare, luminează mintea, fiind denumit şi „piatra perfecţiunii“. Absoarbe energiile negative din încăperi, purifică aerul. De asemenea, vindecă somnambulismul şi melancolia. Este util în tratarea afecţiunilor ORL, a glaucomului, a alergiilor şi a bolilor cronice.

Rubin - Proprietati terapeutice si informatii despre cristal

Cristalele vindecă! Rubinul crește capacitatea de învățare

Rubinul ne apără de atacuri cerebrale, hemoragii, artrite, amigdalite, alungă oboseala şi lenea. De asemenea, rubinul creşte capacitatea de învăţare, concentrare, memorare. Este benefic pentru inimă şi aparatul circulator, stimulează rinichii, organele reproducătoare, tratează artrozele, opreşte îmbătrânirea.

Safir - Proprietati terapeutice si informatii despre cristal

Safirul vindecă reumatismul, arsurile și inflamațiile

Safirul poate fi albastru, verde, negru, roz, alb, violet, transparent. Este piatra înţelepciunii şi a harului. Se spune că protejează de orbire şi surzenie. Redă sănătatea în afecţiuni ca TBC, arsuri, inflamaţii, sciatică, colici, paralizie, artrită, reumatism.

Perle | Muntele Comorilor

Cristalele vindecă! Perla sporește vitalitatea

Perlele protejează de incendii. Dacă se bea apă în care au stat peste noapte cîteva perle, organismul se va întrema. Perlele sporesc vitalitatea şi longevitatea, guvernînd buna funcţionare a ficatului, rinichilor, diafragmei, stomacului. Opreşte sângerările.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private