sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Viorica de la Clejani are probleme de sănătate după ce a slăbit. Belele parcă se țin scai de familia Clejanilor… Sperăm că nu este nimic grav și îi dorim multă sănătate.

Viorica de la Clejani se confruntă cu probleme de sănătate după ce a slăbit câteva kilograme. Îndrăgita cântăreață pare să aibă numai probleme în ultimul timp.

Cu problemele legate de condamnarea lui Fulgy și cele avute cu Margherita, înjunghiată recent pe stradă, artista este normal să se simtă rău…

Te-ar mai interesa: Medic: Viața trăită în presiune nu e plus ci minus...

Belele par că se țin scai de Clejani

Parcă nu trece un necaz, că apare altul.

Din păcate, recent, Viorica și Ioniță de la Clejani au fost surprinși în timp ce ieșeau de la o clinică medicală. După reacțiile celor doi soți, veștile nu păreau să fie prea bune.

În timp ce soțul ei era agitat și fuma fără încetare, Viorica de la Clejani ținea rezultatele analizelor în mână, vizibil îngrijorată, potrivit click.ro, unde pot fi văzute imagini cu cei doi.

Recent, fiul Clejanilor a fost condamnat definitiv la închisoare după ce a tâlhărit pe cineva. Deși a făcut apel, sentința a rămas aceeași și acum trebuie să plătească pentru faptele sale.

Te-ar mai interesa: Clipe dificile pentru Cristina Șișcanu și Mădălin ...

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private