Sari la conținut

Ce trebuie să facă fetele care vor să se mărite. Lidia Fecioru: O punem chiar sub pernă sau la oglindă

Ce trebuie să facă fetele care vor să se mărite. Lidia Fecioru are sfatul perfect pentru femeile care vor să își îndeplinească cea mai mare dorință.

”Se ia o cănuță de lut și se pune un bănuț în ea. Să fie o monedă. Atunci când spui dorința, să ții în mână acea monedă. Lăsăm cana 24 de ore pe pervazul geamului. O lăsăm acolo, cât să prindă un asfințit și un răsărit.

După care o acoperim cu o cârpă curată albă și o ascundem undeva. Din când în când, să ne gândim la dorința noastră. Pentru căsătorie se pune un inel în interior. Putem pune orice inel. Lăsăm cana acolo, până când aceasta se îndeplinește” a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Unde trebuie să țină mantrele fetele care vor să se mărite

”E bine să ne scriem acea mantră pe o bucățică de hârtie și să ne-o punem chiar sub pernă sau la oglindă. De fiecare dată când ne uităm în oglinda aia să scrie acolo: sunt cel mai bun sau sunt cel mai sănătos sau un alt mesaj pe care îl vrem noi.

Pe această foaie trebuie să scriem această mantră ca un mesaj și o putem pune sub pernă.

Vă aduceți aminte când v-am povestit că o prietenă de-a mea și-a făcut descrierea unui bărbat cu care voia să se mărite pe o foaie cu lux de amănunte și mi-a zis că atunci când s-a întâlnit cu soțul ei nu-i venea să creadă că era exact ce scrisese ea pe foaie?”, a declarat Lidia Fecioru, la Antena 3.

Leac minune pentru o imunitate de fier

Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, bioenergoterapeutul a prezentat un remediu care ajută la regenerarea celulelor.

Cu toții îl facem și ne și place. Este vorba despre usturoi, pe care îl putem face în tigaie sau la cuptor.

6 căței de usturoi, la două, chiar trei zile. Ideal de mâncat lângă orice alt fel de mâncare.

Se poate mânca și copt. Este un tratament foarte bun, mai ales împotriva paraziților și microbilor.

Este la fel de bun și copt în cuptor. Când este preparat în cuptor, mirosul dispare. Crește imunitate și ajută la regenerarea celulelor”, a spus Lidia Fecioru în cadrul rubricii Leacul zilei, de la Antena 3.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: