Sari la conținut

Cea mai cunoscută amantă din lume, Monica Lewinsky. Ce s-a ales de ea și prin ce a fost nevoită să treacă?

La 22 de ani s-a îndrăgostit nebuneşte de Bill Clinton, fiind fericită şi mulţumită cu statutul de amantă. După ce presa a aflat, Monica Lewinsky a fost nevoită să dispară din lumină reflectoarelor. Traumele prin care a trecut și cum arată astăzi cea mai celebră amantă din lume.

În cel mai recent episod din podcastul Duei Lipa At Your Service, avocatul anti-bullying, în vârstă de 49 de ani, i-a vorbit cântăreței despre recuperarea ei emoțională în urma aventurii cu fostul președinte Bill Clinton în 1998, eveniment care i-a schimbat viața pentru totdeauna.

În urma scandalului, Lewinsky spune că s-a confruntat cu hărțuire fără precedent din partea trolilor online într-o perioadă în care internetul încă evolua, ceea ce a dus la ani de terapie și izolare de viața publică.

Când se gândește la viața ei de acum, Lewinsky spune că le dă credit tinerelor pentru că au forțat lumea să reexamineze scandalul din punctul ei de vedere, ceea ce i-a permis, la rândul său, să descopere o nouă misiune de a ajuta alte victime ale hărțuirii cibernetice.

Citeste si:

”Aș putea să mă dezbrac și să încep… Sper să ne întalnim și sper că vei face tot ce îmi doresc, așa cum ți-am spus”, este doar o parte a unui dialog mai mult decât incriminator, înregistrat pe o casetă ce, la vremea respectivă, a ajuns pe mâinile jurnaliștilor de la National Enquirer, nu lasă loc de îndoială cu privire la relația dintre Monica Lewinsky și Bill Clinton, care a fost, fără doar și poate, una consimțită.

Monica Lewinsky, acum în vârstă de 40 de ani, a declarat că, deși a fost o relație liber consimțită între doi adulți, aceasta regretă ce s-a întâmplat între ea și președintele Americii.

”Acum, la vârsta de 44 de ani, încep să încep să analizez implicațiile diferențelor de putere care erau atât de mari între un președinte și un intern al Casei Albe. A fost șeful meu, a fost cel mai puternic om de pe planetă. Avea cu 27 de ani mai mult decât mine și suficientă experiență de viață pentru a ști mai bine. Acum văd cât de problematic a fost faptul că am ajuns într-un punct în care s-a pus problema consimțământului”, a declarat Monica Lewinsky.

Traiectoria celei mai celebre amante din lume

După evenimentele care i-au destabilizat întreaga viață, cariera Monicăi Lewsinky a luat-o pe traiectorii diferite: a creat o linie de poșete, a fost purtător de cuvânt pentru o companie ce promova pierderea kilogramelor în plus, a fost invitată în emisiuni tv și chiar a prezentat ea una, în 2003.

În 2005 s-a mutat în Anglia, unde a urmat cursurile unui master al Școlii de Economie din Londra. În prezent, se poziționează ca activistă, ține discursuri anti-bullying și mai nou, este producătoare a serialului care urmărește chiar aventura ei cu Bill Clinton, „Impeachment: American Crime Story”.

La evenimentul de lansare a seriei care o are în prim-plan, Monica a dispărut în momentul în care au fost proiectate imagini din serialul în care actrița Beanie Feldstein o interpretează, pentru că nu a dorit să revadă amintiri din cea mai umilitoare perioadă a vieții sale. În schimb, a preferat să-și sune terapeutul pentru o sesiune video.

Recent, Monica Lewinsky a pus mâna pe un contract generos cu o companie de producție, după ce șefii au fost impresionați de munca ei de producător al seriei „Impeachment: American Crime Story”, ce urmărește chiar aventura ei cu Bill Clinton din 1995 și 1996.

Mai-marii companiei s-au declarat surprinși de ideile și de capacitatea de muncă ale Monicăi, acum în vârstă de 47 de ani: „Cu cât echipa noastră a ajuns să o cunoască pe Monica și să vadă implicarea ei în American Crime Story, am fost impresionați de instictele ei de producător și de dorința ei de a fi proactivă. Este formidabilă și foarte pasionată de munca ei”, se arată în The Hollywood Reporter.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.