Sari la conținut

Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Nicolae, supranumit “Făcătorul de minuni”

Rugaciune
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Rugaciune făcătoare de minuni

Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Nicolae, supranumit “Făcătorul de minuni”. Marți, 6 Decembrie, Sfântul Nicolae este celebrat de Biserica Ortodoxă Română și cea Romano-Catolică.

Sfântul Nicolae 2022. Este una dintre cele mai așteptate seri din an – ajunul sărbătorii de Sfântul Nicolae, cel care în mod tradițional aduce daruri copiilor în ghete.

Prin tradiție, noaptea de 5 spre 6 decembrie este așteptată cu sufletul la gură atât de cei mici, cât și de cei mari.

Moș Nicolae nu este doar ocrotitorul copiilor, el este și apărătorul celor nevoiași,al marinarilor, al brutarilor și al fetelor necăsătorite.

Există o rugăciune puternică pe care credincioșii o pot rosti de de Sf. Nicolae. Se spune că te ferește de necazuri, de boli și te ajută să îți îndeplinești toare dorințele.

Rugăciunea către Sfântul Nicolae care face minuni

„O, preabunule părinte Nicolae, păstorul și învățătorul celor ce aleargă cu credință către a ta folosire și cu fierbinte rugăciune te cheamă pe tine, sârguiește degrab a le ajuta. Izbăvește turma lui Hristos de lupii ce o răpesc pe ea și toate părțile creștinești le ocrotește și le păzește, prin sfintele tale rugăciuni, de gâlcevile lumești, de cutremur, de venirea altor

Și precum ai miluit pe cei trei bărbați care ședeau în temniță și i-ai izbăvit pe ei de mânia împăratului și de tăierea sabiei, așa ne miluiește și pe noi cei ce cu mintea, cu cuvântul și cu lucrul suntem întru întunericul păcatelor și ne izbăvește de mânia lui Dumnezeu și de chinul cel veșnic ca prin mijlocirea ta, cu ajutorul, cu mila și cu harul lui Hristos, Dumnezeu să ne dea viață liniștită și fără de păcat, ca să viețuim în veacul acesta, și de partea stării de-a stânga să ne izbăvească și în partea de-a dreapta, împreună cu toți sfinții, să ne învrednicim. Amin.”, este rugăciunea puternică către Sfântul Nicolae, potrivit KanalD.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel