vineri, aprilie 23, 2021

Octogenara care dă clasă multor tinere cu corpul său incredibil, cu un abdomen parcă sculptat și cu un chef de viață nebun! Ernestine Shepherd împlinește 83 de ani pe 16 iunie, anul acesta.

Femeia născută

în Baltimore a devenit celebră în urmă cu câțiva ani, multă lume admirându-i tenacitatea, având în vedere că aceasta nu a făcut sport până la vârsta de 56 de ani! De atunci, a spus femeia, a renăscut.

Cum arată programul acestei uluitoare bunici? Ei bine, putem spune că este extrem de organizată! Se trezește de la 2:30 dimineața și meditează. Apoi ia un mic dejun bogat în proteine și pleacă la alergat. Merge la sală și ridică greutăți până la 7:30, apoi predă gimnastică până la 11:30, când revine acasă. Ia prânzul, doarme de prânz și discută cu soțul său. Apoi se reîntoarce la sală, unde

mai antrenează doritori, între 5:30 PM și 7 PM.

Ernestine s-a apucat de fitness alături de sora sa, în dorința de a fi cele mai în vârstă culturiste din Cartea Recordurilor. Sora sa Velvet însă a decedat, în urma unui anevrism, dar pasiunea pentru sport care s-a trezit în Ernestine nu a mai pierit.

Deși s-a confruntat la rândul ei cu probleme de sănătate, Ernestine a luptat să intre în Cartea Recordurilor ca cea mai în vârstă culturistă pentru a onora memoria surorii sale.

Dacă o întrebi pe Ernestine care este secretul succesului său, va răspunde invariabil: Secretul este să

nu renunți niciodată!

Dacă te mai bate gândul să-ți ignori exercițiile sau dieta, data viitoare să te gândești la Ernestine!

Femeia a spus că nu trebuie să uităm că niciodată nu este prea târziu să ne îngrijim de corpul nostru, să fie în formă!

Dacă slăbești, vei trăi mai mult și mai sănătos!

Sursă foto: Ernestine Shepherd

Ultimele stiri

Parteneri