vineri, septembrie 30, 2022

Din nefericire, omenirea se confruntă, în zilele noastre, cu decesul prematur, iar factorii care contribuie la acest lucru sunt diverși. Din acest motiv, oamenii de știință americani au căutat diverse metode care să-i ajute real pe oameni, pentru a reduce rata de deces prematur.

Ceaiul pe care trebuie să îl consumi neapărat. Reduce riscul de deces prematur

Conform decoperirilor oamenilor de știință,unul dintre cele mai bune remedii, este o băutură consumată extrem de des în lume, însă fără ca oamenii să știe beneficiile reale ale acesteia.

Te-ar mai interesa: Un medic chirurg avertizează: Persoanele cu varice...

Un tip de ceai, pe care oamenii îl consumă frecvent, poate să reducă semnificativ rata de deces prematur. Este vorba despre ceaiul negru. Condiția ar fi să se consume doar două căni pe zi. În acest fel oamenii pot reducere riscul de deces prematur.

Dr. Maki Inoue-Choi, împreună cu echipa Institutului Național al Cancerului (SUA) au descoperit faptul că un consum de minim 2 căni de ceai negru pe zi, le reduce oamenilor riscul de deces prematur cu 9%, până la 13% mai mic.

Ce trebuie să știe oamenii? Ceaiul își face efectul în acest sens, indiferent dacă în el este adăugat lapte, zahăr sau alte ingrediente.

Te-ar mai interesa: Oncolog: ”Durerile de sân, un semn de alarmă pentr...

Cel mai important lucru este ca băutura să conțină ceai negru și oamenii să aibă parte de beneficiile pe care acesta le are. Studiul a fost aplicat pe un număr de jumătate de milion de oameni, cu vârtse cuprinse între 40 și 69 de ani, iar datele au fost luate din biobanca din Marea Britanie. Din numărul total de oameni, un procent de 85% au dezvăluit că sunt consumatori de ceai regulat, iar 9 din 10 aleg ceaiul negru.

Te-ar mai interesa: Paracetamol în timpul sarcinii: afectează sau nu f...

Atenționări privind cofeinei din ceai

Chiar dacă beneficiile ceaiului negru nu sunt de neglijat, oamenii sunt atenționați să nu exagereze cu consumul. Atât ceaiul negru, cât și ceaiul verde, conțin o cantitate semnificativă de cofeină, care, în cantități mari, ar putea să le dăuneze consumatorilor, potrivit spynews.ro.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private