joi, august 18, 2022

Cu toții greșim și atunci când vine vorba de slăbit, însă aceste greșeli pot fi costisitoare! Acestea pot duce la prevenirea pierderii în greutate sau la creșterea greutății pierdute. Vă întrebați cum să obțineți controlul asupra pierderii în greutate pentru totdeauna, continuați să citiți pentru a afla ce greșeli de slăbire trebuie să evitați definitiv!

Nu-ți cântărești niciodată mâncarea

S-ar putea să credeți că aceasta este o pierdere de timp, dar, cu excepția cazului în care participați la un plan de masă suplimentar Kcal, care vă oferă porția exactă de alimente de care aveți nevoie, nu puteți să vă asigurați că obțineți cantitatea corectă.

Te-ar mai interesa: Bolile reumatice, în creștere alarmantă la tineri ...

Este foarte important să dețineți controlul asupra porțiilor mâncate, iar acest lucru este cel mai simplu de făcut cu ajutorul unui cântar digital pentru alimente.

Folosesti prea multe “recompense”? Cu cat trisezi mai des, cu atat mai greu iti va fi sa urmezi dieta. Cheia succesului este simpla: disciplina.

“Ciugulitul” involuntar

A-ti linge degetele, dupa ce iei o bucata de mincare, sa o pui intr-un vas mai mic, gustatul din  mincare, atunci cind gatesti, “curatatul” farfuriei, atunci cind micutului tau i-a mai ramas o inghitura de mincare – toate aceste gesturi duc, fara sa-ti dai seama, la kilograme in plus. Sint gesturi mici, care trec neobservate, dar care, in timp, clintesc acum cintarului, in plus !

Te-ar mai interesa: Un bărbat de 36 de ani a murit la spital după ce a...

Vrei rezultate peste noapte

Prima greşeală pe care o facem atunci când începem o nouă dietă este faptul că ne grăbim să culegem roadele într-un timp foarte scurt. Nu încerca să scapi de kilogramele în plus într-o luna, kilograme depuse pe parcursul anului sau al iernii. Nu vei reuşi decât să slăbeşti nesănătos, să încetineşti metabolismul, iar, atunci când vei reveni la stilul de viaţă cu care erai obişnuit, vei acumula rapid kilogramele pierdute. Încearcă să slăbeşti treptat, ia lucrurile pas cu pas, cu răbdare şi multă voinţă. Mai bine ajungi la target mai târziu, decât acum, în câteva săptămâni, pentru ca apoi totul să se întoarcă împotriva ta.

Te-ar mai interesa: Dr. Vasi Rădulescu: 30 de sfaturi simple pentru o ...

Infometarea

Atunci cind reduci aportul caloric zilnic sub 1000 de calorii, nu faci altceva decit sa-ti incetinesti metabolismul ! Iar cind vei minca, mai mult de 1000 de calorii, pe zi, vei asimila rapid, dublu !

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private