Sari la conținut

Cele mai noi metode și scheme de tratament pentru cancerul de col uterin

Sursă foto: pixabay

În România, anual, mii de români sunt diagnosticați cu o formă de cancer, iar de cele mai multe ori ignorarea simptomelor, lipsa obișnuinței de a realiza frecvent un set complet de analize și lipsa de informare duc la descoperirea acesteia într-un stadiu avansat.

Luna aceasta, la invitația consilierului medical international Eva Pavel, ajung la București doi medici turci care vin să discute cu pacienții români despre cele mai noi metode de tratament din domeniul oncologic și ginecologic. Prof. Dr. Duygu Derin și Prof. Dr. Hamdulah Sozen le vor oferi românilor toate informațiile de care au nevoie despre cele mai noi tehnologii și scheme de tratament.

Cele mai noi metode de tratament pentru cancere ginecologice

Prof. Dr. Duygu Derin este unul dintre cei mai renumiți oncologi din Turcia, sprijinind o mulțime de pacienți români în lupta cu cele mai complexe forme de cancer.

La București, aceasta va discuta cu pacienții despre cele mai noi metode de tratament, dar le va oferi și o a doua opinie pe baza dosarului medical.
Pacientele care suferă de endometrioză, cancer ovarian, cancer endometrial, cancer de col uterin, HDP, dar și alte afecțiuni ginecologice, vor putea afla de la Prof. Dr. Hamdulah Sozen cum se pot trata folosindu-se de ultimele descoperi medicale.

Eva Pavel, consilier medical internațional și realizatoarea emisiunii ”Apel la consilier”, de la Kanal D, aduce în țara noastră doi medici turci care vor oferi feedback medical pacienților care suferă de anumite forme de cancer.
• Data: 10 septembrie
• Locație: Grand Hotel București, sala Hora – etaj 21
• Programări: 0755.123. 011
• Discuția se va realiza pe baza dosarului medical, fără consultație.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel