Sari la conținut

Cine ar fi crezut? Novak Djokovic ar fi decis să se vaccineze. Ce se află în spatele deciziei

sportiv

Cine ar fi crezut? Novak Djokovic ar fi decis să se vaccineze. Ce se află în spatele deciziei.

Tenismanul sârb Novak Djokovic în vârstă de 34 de ani ar fi decis să se vaccineze anti-covid pentru a putea participa la evenimentele internaționale.

Potrivit mundodeportivo.com, sportivul ar fi luat această decizie după scandalul legat de refuzul participării sale la Australian Open 2022, turneu câștigat de rivalul Rafael Nadal.

Dezvăluirea a fost făcut de apropiații lui Djokovich.

Cine ar fi crezut? Novak Djokovic ar fi decis să se vaccineze. Ce se află în spatele deciziei

Autorul unei biografii a lui Novak Djokovic, Daniel Muksch, a declarat că sârbul vrea să se vaccineze, pentru a participa la toate turneele de tenis.

„Apropiații săi au dat semnale că Nole se va vaccina. Poate a cântărit greu și finala din Australia, dar și cele 21 de titluri de Grand Slam ale lui Nadal…”, a spus Muksh, potrivit sursei citate.

Novak a fost anunțat că nu va beneficia de nicio excepție în Franța și trebuie să se vaccineze anti-COVID pentru a participa la Roland Garros.

„Răbdare. În 7-10 zile voi intra mai mult în detalii despre ceea ce s-a întâmplat”

Joi, Novak Djokovic a fost primit de președintele Serbiei, Aleksandr Vucic, și a anunțat când va dezvălui ce s-a întâmplat înainte de Australian Open. Tenismanul a fost susținut de șeful statului, dar și de compatrioții săi, pe toată durata scandalului din Australia, în urma căruia a fost expulzat.

Novak Djokovic i-a mulțumit șefului statului pentru susținerea acordată.

„Dumneavoastră, în calitate de preşedinte al statului, nu aveaţi nicio obligaţie să oferiţi sprijinul pe care l-aţi oferit, dar vreau să ştiţi că, personal, simt o mare recunoştinţă pentru că m-aţi susţinut”, a răspuns Nole, potrivit digisport.ro.

De asemenea, Djokovic le-a cerut jurnaliștilor prezenți la eveniment răbdare și le-a promis că va reveni cu mai multe detalii despre ce s-a întâmplat în Australia.

„Recunoştinţa mea faţă de poporul sârb devine tot mai puternică în fiecare zi. După ceea ce s-a întâmplat în Australia, ştiu că această legătură va dura pentru totdeauna. Vă rog să aveţi răbdare, în 7-10 zile voi intra mai mult în detalii despre ceea ce s-a întâmplat acolo”, le-a spus Djokovic ziariştilor prezenţi la eveniment.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel