sâmbătă, octombrie 1, 2022

Ciudățeniile Regelui Charles, scoase la iveală: șireturi călcate cu fierul, scaun de toaletă portabil, cada plină doar pe jumătate. Tot trebuie să știi despre tulburarea obsesiv-compulsivă.

Regele Carol al III-lea a apărut în prima pagină a ziarelor din întreaga lume de peste o săptămână de când a urcat pe tron ​​după moartea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a, la vârsta de 96 de ani. o carte de vizitatori în Insula de Nord.

Te-ar mai interesa: Schimbări frecvente de dispoziție: 3 deficiențe nu...

Ciudățeniile Regelui Charles, scoase la iveală: șireturi călcate cu fierul, scaun de toaletă portabil, cada plină doar pe jumătate

Săptămâna trecută, el a fost văzut agitat și din cauza unui stilou care curgea în timp ce semna o carte a vizitatorilor în Insula de Nord.

Dar acum, ciudateniile lui au ieșit la iveală – de la călcarea șireturile la pantofi, la transportul propriului scaun de toaletă și hârtie igienică catifelată, de la scăldarea într-o cadă plină la jumătate până la transportul cutiei de mic dejun oriunde ar merge – care au fost dezvăluite într-un documentar din 2015 Serving. The Royals: În interiorul firmei.

„Pijamalele îi sunt presate în fiecare dimineață, șireturile pantofilor sunt călcate cu fierul de călcat, dopul de baie trebuie să fie într-o anumită poziție, iar temperatura apei trebuie să fie doar călduță, într-o cadă plină doar pe jumătate”, a dezvăluit Paul Burrell, care a servit ca majordom prințesei Diana.

Te-ar mai interesa: Semnele care pot să prevestească un infarct și cu ...

În plus, majordomul regal a dezvăluit că prințul de atunci și acum regele Carol al III-lea „își pune valeții să stoarcă doar 2,5 centimetri de pastă de dinți pe periuța de dinți în fiecare dimineață”.

Ce este tulburarea obsesiv-compulsivă?

Ciudățeniile regelui Carol al III-lea, fie că este vorba despre dragostea pentru precizie sau preferința de a folosi doar lucruri specifice, ar putea indica tulburarea obsesiv-compulsivă (OCD).

Te-ar mai interesa: Atenție, aceste locuri de joacă sunt periculoase! ...

OCD este o afecțiune caracterizată prin:

  • obsesii,
  • gânduri excesive
  • comportamente repetitive.

Persoanele care se confruntă cu OCD se confruntă cu gânduri și temeri nerezonabile care duc la comportamente obsesive: de exemplu, obsedarea de curățenie sau teama de germeni și infecții.

Terapia vorbită, medicamentele sau ambele sunt adesea bazate pe opțiuni de tratament pentru afecțiune. Acestea pot începe treptat și se pot agrava în timp.

Te-ar mai interesa: Horoscop chinezesc luna OCTOMBRIE. Astrologul Anca...

Care sunt simptomele OCD

Persoanele cu tulburare obsesiv-compulsivă pot prezenta următoarele simptome:

1. Coșmaruri

2. Depresie

3. Frica

4. Vina

5. Atacurile de panică

6. Mișcări repetitive

7. Agitație

8. Impulsivitate

9. Izolarea socială

10. Repetarea cuvintelor

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private